Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Voordelige vliegticket annuleringsverzekering nu € 24,95 (Europadekking)

vliegticket annuleringsverzekering

Een voordelige vliegticket annuleringsverzekering is hier snel geregeld. De vliegticket annuleringsverzekering kan je afsluiten als je zelf een vliegticket hebt geboekt, maar is ook geldig voor een treinticket, busticket, bootticket en ferryticket.

De totale reissom is de totale ticketprijs van alle tickets en voor alle verzekerden samen. Het maximum verzekerd bedrag is € 2.000,- per persoon met een maximum van € 10.000,- per verzekeringsbewijs.

Let op: De dekking van deze annuleringsverzekering is uitsluitend geldig vóór vertrek en t/m de dag van vertrek.

Vliegticket annuleren

Een vliegticket is het vervoerbewijs dat een passagier recht geeft op vervoer per vliegtuig naar de bestemming die men geboekt heeft. Men kan een enkele reis boeken of een retour of via een afwijkende route vliegen. een ticket wordt door de luchtvaartmaatschappij of reisbureau uitgegeven en wordt gebruikt om een boarding pass op het vliegveld te verkrijgen.

Heb je een vliegticket geboekt, maar kun je door onvoorziene omstandigheden niet vertrekken? Dan moet je rekening houden met annuleringskosten. In veel gevallen zal dit neerkomen op 100 procent, wat betekent dat je je geld kwijt bent.

Koop je een los vliegticket, dan kun je daar, binnen 7 dagen, een vliegticket annuleringsverzekering bij afsluiten. Deze verzekering vergoedt de annuleringskosten die in rekening gebracht worden als je de reis onverwacht moet annuleren door een gebeurtenis die gedekt is volgens de voorwaarden. De annuleringsverzekering biedt geen dekking bij een faillissement van de luchtvaartmaatschappij. Deze verzekering biedt tevens geen dekking indien de vliegmaatschappij een vlucht annuleert.

Vliegticket annuleringsverzekering met Corona (Covid-19) dekking!

Als je alleen, met een reisgenoot of met je familie een vliegticket gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd gedekt zijn voor het geval dat jij, je reisgenoot of iemand van je gezin, voor vertrek, corona (Covid-19) oploopt. Dat valt bij Allianz Global Assistance onder de dekking van de annuleringsverzekering! Je kan jouw vliegticket annuleren, als jij of één van de verzekerde reisgenoten een besmetting met corona oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel testbedrijf.

Handig en snel online afsluiten!

Sluit in 3 simpele stappen de Vliegticket annuleringsverzekering af. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

Voordelen vliegticket annuleringsverzekering

Reizigers boeken steeds vaker een los ticket in plaats van een complete pakketreis. Speciaal voor deze groep reizigers heeft Allianz Global Assistance de Ticket Annuleringsverzekering geïntroduceerd. Deze verzekering is bedoeld voor reizigers die geen pakketreis boeken, maar alleen voor vervoer per vliegtuig, bus, trein of ferry kiezen. De voordelen zijn;

  • Gunstige premie en uitgebreide dekking.
  • Tickets tot € 2.000,- per persoon verzekerd.
  • Goedkoper dan een normale annuleringsverzekering.
  • Op deze website ontvang je 10% extra online korting op je Ticket Annuleringsverzekering.
  • Verzekerd bij annulering voor de reis aanvangt.

Tickets voor vliegtuig, boot, trein prima verzekerd

De Ticket Annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten van je ticket als je de reis noodgedwongen moet annuleren. Oorzaken van annulering kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Het overlijden of ernstige ziek worden van verzekerde.
  • Het overlijden van een 1e of 2e graads familielid.
  • Een levensgevaarlijk ongeval of een levensbedreigende ziekte van een 1ste of 2e graad familielid.
  • Een volledig overzicht van de gedekte oorzaken voor annulering staat in de voorwaarden.

Dekkingsgebied vliegticket annuleringsverzekering

Bij de Ticket Annuleringsverzekering kan je kiezen uit twee dekkingsgebieden: Europa of Wereld. Europa: Europese landen alsmede de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. Wereld: Overig

Vragen?

Heb je een vraag over vliegticket-annuleringsverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.