Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Wijzigingen Eigen Risico Verzekering Autohuur per 1 september

Per 1 september 2020 wordt de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz op onderdelen gewijzigd. Zo komt de verzekering voor motoren te vervallen en komen er twee tarieven voor campers. 

De premie voor de Eigen Risico Verzekering bij campers wordt verhoogd en er geldt voortaan een aparte premie voor campers die gehuurd worden in de Verenigde Staten en Canada.

De premie bij het huren van een auto is niet gewijzigd.

Minimumpremie van 5 dagen

Per 1 september geldt voor deze verzekering een minimumpremie van vijf dagen. Het is wel mogelijk om de verzekering af te sluiten voor minder dan vijf dagen, maar dan betaal je de minimumpremie voor vijf dagen.

Motoren kunnen niet meer verzekerd worden

Het is niet meer mogelijk om deze verzekering af te sluiten als je een motor huurt.

Aanpassing polisblad

Nieuw is dat Allianz Global Assistance op het polisblad zal vermelden voor welk dekkingsgebied de verzekering geldig is. Dit is Europa, Wereld exclusief Verenigde Staten en Canada of Wereld inclusief Verenigde Staten en Canada. Tot Europa rekenen zij ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Ook wordt op het polisblad vermeld dat de minimale premie voor vijf dagen is.

Vragen?

Heb je een vraag over de Eigen Risico Verzekering voor autohuur of camperhuur? Stuur een e-mail naar: info@reisverzekeringdirect.nl of bel: Telefoon 055 540 04 08 (09.00 – 12.00 uur).

Kies je reis- of annuleringsverzekering