Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Ruim 1,5 miljoen minder toeristen in Parijs sinds aanslagen

Parijs

De Franse hoofdstad Parijs heeft gedurende twaalf maanden na de terroristische aanslag in november 2016, ruim 1,5 miljoen minder toeristen ontvangen.

De afname van het toerisme kon niet worden gecompenseerd door het Europees kampioenschap voetbal afgelopen zomer wat in Frankrijk plaatsvond.

Om bezoekers in de lichtstad meer veiligheid te bieden investeert de Franse regering 40 miljoen euro in maatregelen, zoals extra bewakingscamera’s.

Veel toeristen zijn bang geworden na de aanslagen en kiezen andere bestemmingen. Parijs ontving voor de aanslagen jaarlijks zo’n 40 miljoen gasten. Frankrijk is met 85 miljoen bezoekers, de populairste toeristische bestemming ter wereld.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Categoriën: Nieuws

Tags: , , ,

Kies je reis- of annuleringsverzekering