Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Allianz reisverzekering met annuleringsverzekering v.a. €1,40 per dagAllianz kortlopende reisverzekering

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Inclusief reisbagage dekking tot €4.000,-

Uitgebreide vergoeding van medische kosten.

Annuleringsdekking mogelijk (bespaar poliskosten)

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Al voor €1,40 per dag in heel Europa goed verzekerd!

Een kortlopende reisverzekering met annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is handig en ook nog eens voordelig. Zo betaal je maar een keer poliskosten en ga je goed verzekerd op reis.

De premie voor een kortlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is bijzonder gunstig. Je hebt al een kortlopende reisverzekering vanaf € 1,40 per dag! Je bent dan in een groot deel van Europa verzekerd en je de premie is inclusief dekking voor je reisbagage tot € 4.000,-

Reis- en annuleringsverzekering: goede keuze!

Een reisverzekering met annuleringsverzekering is een verstandige keuze als jij geen gedoe wilt voor of tijdens je vakantie, want stel dat je eerder terug moet keren omdat iemand van je naaste familie ernstig ziek is geworden, dan worden door de reisverzekering repatriëringkosten (i.v.m. familieomstandigheden eerste en tweede graad), extra gemaakte reiskosten, extra overnachtingskosten en telefoonkosten vergoed. De niet genoten vakantiedagen worden dan vergoed door je annuleringsverzekering.

Reisverzekering met annuleringsdekking

Sluit nu online een kortlopende reisverzekering met annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af, dan kan je onbezorgd op vakantie. Je krijgt hulp bij onverwachte gebeurtenissen en je voorkomt hoge kosten. Onder andere de volgende situaties vallen onder de dekking:

 • Je wordt ziek en je kan niet op vakantie.
 • Je moet je reis afbreken in verband met ziekte van jezelf, je reisgenoot of een familielid.
 • Je bagage is zoekgeraakt tijdens de reis.
 • Je bent verdwaald tijdens een wandeling en je moet gered worden.
 • Je kunt niet naar huis vanwege stakingen op je bestemming en moet daarom extra kosten maken.

Zelf je verzekering samenstellen

Een reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je gemakkelijk zelf online samenstellen. Je hebt o.a. de keuze uit: reisongevallen, medische kosten, geld en reischeques, automobilistenhulp, bijzondere (winter)sporten.

Een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance geeft een financiële vergoeding voor annuleringskosten. Dit zijn kosten die je moet betalen wanneer de reis niet door kan gaan, bijvoorbeeld omdat je vlak voor vertrek ziek bent geworden of een ongeval hebt gehad. Ook vergoedt de annuleringsverzekering (een deel van de) reissom bij het tussentijds afbreken van de vakantie. De annuleringsverzekering biedt dekking bij:

 • overlijden of ernstige ziekte van jezelf of een naaste familielid of reisgenoot;
 • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden;
 • echtscheiding;
 • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
 • ernstige schade aan je huis of bedrijf;
 • overlijden of ernstige ziekte bij hond, kat of paard;
 • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband of aangaan van een nieuw dienstverband na werkeloosheid.

De dekking is nog veel uitgebreider, lees daarvoor de voorwaarden.

Heb je nog geen kortlopende reisverzekering? Sluit hem hieronder af!

Hoeveel bedraagt de premie?

De premie voor een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is bijzonder gunstig. Je hebt al een kortlopende reisverzekering vanaf € 1,40 per dag! Je bent dan in de EU verzekerd (zie toelichting). Voor meer informatie over de premie maak online een premieberekening of bekijk de onderstaande tabel:

Allianz kortlopende reisverzekering

Premie kortlopende reisverzekering
Premie per dag
Basispremie Nederland:€ 0,90
Basispremie Europa:€ 1,40
Basispremie Wereld excl. Canada/VS:€ 2,30
Basispremie Wereld incl. Canada/VS:€ 2,95
Dekking reisongevallen:€ 0,10
Dekking geld en reischeques:€ 0,55
Dekking automobilistenhulp (Europa): € 13,75
Dekking wintersport/bijzondere sporten:€ 1,10
Aannuleringsdekking:5,9% v/d reissom
Premies exclusief assurantiebelasting.

Vragen?

Heb je een vraag over kortlopende reis- en annuleringsverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een email naar: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering