Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Met de auto op vakantie? Neem geen risico en kies een goede reisverzekering!Allianz kortlopende reisverzekering

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Inclusief reisbagage dekking tot €4.000,-

Uitgebreide vergoeding van medische kosten.

Annuleringsdekking mogelijk (bespaar poliskosten)

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Al voor €1,40 per dag in heel Europa goed verzekerd!

Ga je deze zomer met de auto op vakantie? Dan is een reisverzekering met dekking voor automobilistenhulp een aanrader.

Iedere zomer komen er bij alarmcentrale van Allianz Global Assistance veel hulpverzoeken binnen van gestrande automobilisten in het buitenland. Vooral problemen met accu’s en koelsystemen worden vaak gemeld. De relatief hoge temperatuur in Europa en extra belasting van de airconditioning zorgen ervoor dat deze onderdelen sneller kapot gaan.

Ga je met jouw eigen auto naar je vakantiebestemming? Dan adviseren wij je om goed verzekerd op pad te gaan. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Het afsluiten van een Pechhulp Verzekering
  2. Of het toevoegen van de dekking SOS autohulp aan de reisverzekering.

Pechhulp Verzekering of SOS autohulp?

Of je voldoende hebt aan SOS autohulp of beter een Pechhulp Verzekering kan afsluiten, dat is afhankelijk van jouw wensen. Indien je alleen verzekerd wil zijn van autohulp tijdens je vakantie, dan kan je de dekking SOS autohulp afsluiten op de (doorlopende) reisverzekering. Als je het hele jaar door verzekerd wilt zijn voor pech onderweg, zowel in Nederland als in het buitenland, dan is het beter om een Pechhulp Verzekering af te sluiten.

Verschillen op een rij

Het verschil is dat je met de dekking SOS autohulp recht hebt op hulp, elke keer als je op reis bent. Bij de Pechhulp Verzekering geldt maximaal twee keer hulp (in het buitenland) per verzekeringsjaar. Daarnaast is de dekking SOS autohulp persoonsgebonden. Het maakt dus niet uit met welke auto je op vakantie gaat. Ook is niet alleen pech met de auto verzekerd, je kan ook rekenen op hulp bij een ongeval. Tenslotte wordt bij SOS autohulp het voertuig onder bepaalde voorwaarden naar huis gebracht als deze niet meer te repareren is.

Meer informatie en afsluiten:

Servicepunten op populaire vakantiebestemmingen

Ook deze zomer heeft Allianz Global Assistance weer servicepunten met Nederlandse monteurs op de populaire vakantiebestemmingen Le Muy en Narbonne (Frankrijk) en Desenzano bij het Gardameer (Italië). Strandt je met pech onderweg? Dankzij de servicemonteurs van Allianz Global Assistance wordt je snel geholpen. En altijd in het Nederlands. De monteurs proberen de auto ter plekke te repareren. Indien dit niet mogelijk is, regelen zij dat de auto naar de dichtstbijzijnde garage wordt gesleept. Bovendien is er een eigen vloot huurauto’s mét trekhaak beschikbaar.

Vragen?

Heb je vragen over verzekeringen voor pech- en automobilistenhulp? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel: 055 540 04 08 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering