Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Doorlopende reisverzekering met Europadekking v.a. € 1,31 per maand

Doorlopende reisverzekering met Europadekking

Een doorlopende reisverzekering met Europadekking heb je al v.a.  € 1,31 per maand. Je bent dan het hele jaar door uitstekend verzekerd bij Allianz Global Assistance voor al jouw reizen binnen Europa (SOS-kosten en hulpverlening).

De basisdekking kan je uitbreiden met extra dekkingen die voor jou belangrijk zijn, zoals bagage, medische kosten, bijzondere sporten, enz.

Allianz Global Assistance is grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en telt bijna 13.000 werknemers, die samen 58 talen spreken. 

Jongerenkorting <27 jaar

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 15% korting op de totale premie van de doorlopende reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Sluit je de Comfort of Premium variant af? Dan ontvang je 15% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting.

Doorlopende reisverzekering met Europadekking

Bij Europadekking is jouw reisverzekering geldig voor alle landen van Europa.

Doorlopende reisverzekering Europa, geldig voor de volgende Europese landen:
Albanië, Andorra Armenië
Azerbeidzjan België Bosnië en Herzegovina
Bulgarije Cyprus Denemarken
Duitsland Estland Finland
Frankrijk Georgië Griekenland
Hongarije IJsland Ierland
Italië Kazachstan Kroatië
Letland Liechtenstein Litouwen
Luxemburg Macedonië Malta
Moldavië Monaco Montenegro
Nederland Noorwegen Oekraïne
Oostenrijk Polen Portugal
Roemenië Rusland San Marino
Servië Slovenië Slowakije
Spanje Tsjechië Turkije
Vaticaanstad Verenigd Koninkrijk Wit-Rusland
Zweden Zwitserland

Dit is inclusief de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee (Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Tunesië, Turkije en Syrië). De Oostbloklanden met Europadekking zijn: Albanië, Armenië, Azerbeidzjan, Bulgarije, Estland, Georgië, Letland, Litouwen, Macedonië, Moldavië, Oekraïne, Roemenië en Wit Rusland. De dekking geldt daarnaast ook in Rusland, tot de Oeral en de Kaukasus. Ook zeereizen tussen de genoemde gebieden vallen onder de dekking.

Drie varianten: Budget, Comfort en Premium

De doorlopende reisverzekering met europadekking kent drie varianten: Budget, Comfort en Premium. De keuze voor de hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt de verzekeringsvariant. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Comfort tot € 3.500,- en met Premium zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af.

Zo bepaal je helemaal zelf of je wel of niet een bepaalde dekking in je doorlopende reisverzekering afsluit. Op deze manier betaal je nooit teveel en heb je een doorlopende reisverzekering die helemaal past bij jouw manier van reizen!

Doorlopende reisverzekering meestal voordeliger

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de Doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een Kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Dit scheelt al gauw tientallen euro´s per jaar.

Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Heb je nog geen doorlopende reisverzekering met europadekking? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

Premie doorlopende reis- en annuleringsverzekering

De premie voor een doorlopende reis- en annuleringsverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra korting die je ontvangt als je jonger dan 27 jaar bent. Maar ook voor iedereen boven de 27 jaar zijn de premies erg voordelig. Zie onderstaande premietabel:

Maandpremies doorlopende reis- en annuleringsverzekering < 27 jaar> 27 jaar
SOS hulpverlening€ 1,31€ 1,54
Ongevallen€ 0,43€ 0,50
Bagage Budget
Bagage Comfort
Bagage Premium
€ 0,28
€ 0,97
€ 1,77
€ 0,31
€ 1,15
€ 2,08
Medische kosten Budget
Medische kosten Comfort
Medische kosten Premium
€ 1,07
€ 1,10
€ 1,20
€ 1,19
€ 1,29
€ 1,42
Rechtsbijstand€ 0,39€ 0,46
Werelddekking€ 0,74€ 0,88
Wintersport en bijzondere sporten€ 0,50€ 0,58
Ongevallen bijzondere sporten€ 1,61€ 1,90
Uitgebreide sportuitrusting€ 2,03€ 2,25
Geld€ 2,74€ 3,04
SOS Autohulp€ 1,91€ 2,25
Uitbreiding 180 dagen50%50%
Annuleringsverzekering€ 5,71€ 5,71
Premies exclusief assurantiebelasting.

Doorlopende-reisverzekeringVoordelig en ‘Beste keus’ volgens Consumentenbond

Wil je een voordelige maar ook een goede doorlopende reisverzekering met Europadekking? In dat geval adviseren wij je de ‘budget variant’ van Allianz Global Assistance. Dit is de goedkoopste reisverzekering in het assortiment. Ondanks de lage premie, ben je toch uitstekend verzekerd. Volgens de Consumentenbond is deze doorlopende reisverzekering zelfs de ‘Beste Koop’.

De doorlopende reis- en annuleringsverzekering (budget variant) van Allianz Global Assistance is door de Consumentenbond gekozen als ‘Beste koop’! De titel ‘Beste Doorlopende reisverzekering’ ontvang je niet zomaar. De Consumentenbond vergeleek in totaal de voorwaarden en prijzen van 52 doorlopende reisverzekeringen en kwam tot de conclusie dat de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Vragen over doorlopende reisverzekeringen?

Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons in Apeldoorn, telefoon 055 540 04 08 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering