Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Doorlopende Reisverzekering van Allianz krijgt beste score (5 sterren)

Allianz Direct je reisverzekeringAllianz doorlopende reisverzekering

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz.

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Al v.a. slechts €1,76 per maand goed verzekerd in Europa!

Onderzoeksbureau Moneyview heeft in de Special Item aandacht besteed aan de prijs en kwaliteit van doorlopende en kortlopende reisverzekeringen.

De onderzochte reisverzekeringen zijn beoordeeld met een ‘sterrenrating’. van 1 tot 5 sterren. Wederom scoort dit jaar de Doorlopende Reisverzekering Compleet van Allianz Global Assistance, 5 sterren als beste op het gebied van verzekeringsvoorwaarden. Dat betekent dat de voorwaarden van deze reisverzekering meer dan uitstekend zijn.

Beoordeling van verzekeraars

Moneyview beoordeelt verzekeraars jaarlijks op zowel prijs als voorwaarden. Allianz Global Assistance heeft dit jaar vijf sterren gekregen voor de voorwaarden op de Doorlopende Reisverzekering Compleet. Voor de beoordeling van de voorwaarden zijn 40 doorlopende reisverzekeringen met elkaar vergeleken. Deze verzekeringen zijn beoordeeld op 170 criteria.

Sterrenrating reisverzekeringen

De ProductRating van MoneyView maakt op een eenvoudige manier duidelijk hoe een verzekering zich verhoud in vergelijking met soortgelijke verzekeringen. Reisverzekeringen kennen namelijk veel verschillende voorwaarden en kenmerken. Al die kleine lettertjes maakt het verkrijgen van inzicht lastig. De sterrenrating geeft dit inzicht op eenvoudige wijze en is volledig onafhankelijk. Allianz is dan ook trots dat zij een 5-sterrenrating hebben ontvangen voor de verzekeringsvoorwaarden van de Doorlopende Reisverzekering Compleet.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.