Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Engelstalige verzekeringsverklaring voor Argentinië

Engelstalige verzekeringsverklaring met Covid-19 dekking nodig voor je reis naar Argentinië? Daar kunnen wij snel en kosteloos voor zorgen. Sluit hier een kortlopende- of doorlopende medische reisverzekering van Allianz af en je ontvangt per e-mail de gewenste Engelstalige verzekeringsverklaring met Covid-19 vermelding.

Heb je voor je reis naar Argentinië een medische reisverzekering nodig met een dekking van tenminste 100.000 dollar en dekking voor Covid-19? Een medische reisverzekering van Allianz kan je hier snel en voordelig afsluiten. Je ontvangt dan gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring met Covid-dekking voor 100.000 dollar.

Engelstalige verzekeringsverklaring voor Argentinië

De inreismaatregelen voor Argentinië zijn opgeheven. Reizigers moeten alleen ten minste 48 uur voor vertrek online een verklaring invullen en een medische reisverzekering tonen die dekking voor COVID-19-kosten biedt. Voor de inreisvoorwaarden kan je de website van de Argentijnse overheid raadplegen (informatie het Spaans). Controleer voor het reizen goed wat de specifieke vereisten zijn, omdat die regelmatig veranderen. Je kan ook de ambassade van Argentinië in Den Haag vragen om informatie.

Vlieg je met KLM naar Argentinië? Dan moet je er rekening mee houden dat bij het inchecken je al de Engelstalige verzekeringsverklaring moet laten zien.

Gratis een verzekeringsverklaring bij een medische reisverzekering

Je ontvangt de gewenste verzekeringsverklaring voor Argentinie, wanneer je hier op deze website een kortlopende- of doorlopende reisverzekering afsluit. Je dient daarvoor wel medische kosten en werelddekking mee te verzekeren. Deze verzekering moet de volledige periode dekken dat je in Argentinië bent. Wij zorgen er voor dat je een Engelstalige verzekeringsverklaring, snel per e-mail ontvangt.

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met gratis verzekeringsverklaring v.a.: € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met gratis verzekeringsverklaring v.a.: € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Hoe kom ik aan een verzekeringsverklaring voor mijn reis naar het buitenland?

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor jouw reis naar Argentinië met vermelding van de 100.000 dollar is eenvoudig te verkrijgen:

  • Stap 1. Sluit hier op deze website online een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz af, met minimaal medische kosten en werelddekking.
  • Stap 2. Wacht tot je de polis per e-mail hebt ontvangen (meestal binnen 10 minuten).
  • Stap 3. Stuur ons een e-mail met vermelding van je polisnummer naar info@reisverzekering-direct.nl en vraag om de Engelstalige verzekeringsverklaring.
  • Stap 4. Deze wordt aangemaakt en per e-mail naar je verzonden (duurt 2-4 werkdagen).

Let op: Mocht het zo zijn dat de verklaring door de buitenlandse autoriteiten wordt afgewezen dan wordt de reisverzekering geannuleerd en ontvang je de betaalde premie volledig retour. Je loopt dus geen risico.

Let op: wij kunnen alleen een Engelstalige verzekeringsverklaring voor jou laten opmaken, wanneer je op deze website een reisverzekering afsluit.

Reisverzekering van Allianz afsluiten

Wil je een gratis Engelstalige verzekeringsverklaring bij een kortlopende- of doorlopende reisverzekering voor jou reis naar Argentinie? Sluit dan hieronder de reisverzekering van jouw keuze af (minimaal medische kosten en werelddekking is verplicht):

Ga je voor langere periode naar het buitenland? Kies voor de doorlopende reisverzekering!

Ga je voor een langere periode naar het buitenland dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uitgaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Engelstalige verzekeringsverklaring voor Argentinië
Engelstalige verzekeringsverklaring voor Argentinië

Meeste gestelde vragen en antwoorden over een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Argentinië (FAQ)

Lees hier vaak gestelde vragen en antwoorden.

Geven jullie een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Argentinië af?

Ja. Heb je voor je reis naar Argentinië een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig? Die kunnen wij verstrekken als je op deze website een kortlopend- of doorlopende medische reisverzekering van Allianz afsluit.

Staat op de Engelstalige verzekeringsverklaring ook dat ik voor covid-19 verzekerd ben?

Jazeker, tot 100.000 dollar.

Wat komt er in de Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz te staan?

Onder andere, het soort reisverzekering, de naam van de verzekerde, polisnummer, geldigheidsdatum van de polis, werelddekking en het telefoonnummer van de verzekeraar. Verder deze tekst: We hereby confirm that the person named below has Travel Insurance for medical costs that covers all emergency health care, including health care related to the Covid-19 virus, up to $ 100.000. Only if not covered by a health insurance policy and if the abovementioned insured person has not travelled against government advice.

Moet ik voor de Engelstalige verzekeringsverklaring betalen?

Nee, die is gratis als je hier een medische reisverzekering afsluit of als je al een Allianz reisverzekering hebt (met dekking voor medische kosten en werelddekking).

Welke dekkingen voor de reisverzekering moet ik kiezen?

In ieder geval medische kosten en werelddekking. Je kan de reisverzekering verder uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Zijn medische kosten vanwege besmetting met Corona verzekerd?

Raak je besmet met corona tijdens je reis of verblijf in Argentinië? En moet je daarom opgenomen worden in een ziekenhuis? Dan heb je dekking voor medische kosten vanwege een ziekenhuisopname tijdens je reis, als je corona oploopt. Je moet dan wel de module Medische Kosten hebben meeverzekerd. Deze dekking geldt ook in gebieden met het reisadvies Oranje, vanwege het risico op coronabesmetting. De dekking geldt niet als het gebied waar je verblijft de kleurcode Rood heeft.

Wat kost de medische reisverzekering?

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring v.a.: € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring v.a.: € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Wat is beter een kortlopende- of doorlopende reisverzekering?

Ga je voor een langere periode naar het buitenland dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Kan ik ook een annuleringsdekking meeverzekeren?

Ja, dat kan. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Vragen?

Heb je vragen over een medische reisverzekering met een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Argentinië? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering