Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Engelstalige verzekeringsverklaring voor de Filipijnen (statement of coverage)

Heb je een Engelstalige verzekeringsverklaring met Covid-19 dekking nodig voor je reis naar de Filipijnen? Daar kunnen wij snel en kosteloos voor zorgen. Sluit op deze pagina een kortlopende- of doorlopende medische reisverzekering van Allianz af en je ontvangt per e-mail de gewenste Engelstalige verzekeringsverklaring met Covid-19 vermelding voor jouw reis naar de Filipijnen.

Een medische reisverzekering van Allianz kan je hier snel en voordelig afsluiten. Je ontvangt dan gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring met Covid-dekking voor 100.000 dollar.

Reizen naar de Filipijnen en Covid inreisvoorwaarden

Je kunt met jouw CoronaCheck app (het digitale coronabewijs – DCC) de Filipijnen inreizen. Het is raadzaam om jouw vaccinatie-, herstel- of testbewijs ook uit te printen en op papier meenemen.

Om de Filipijnen in te mogen reizen moet je voldoen aan de inreisvoorwaarden die de overheid van de Filipijnen heeft ingesteld. Lees de actuele informatie over de inreisvoorwaarden op de website van de Filipijnse ambassade in Den Haag en het Department of Tourism (informatie in het Engels).

Engelstalige verzekeringsverklaring voor de Filipijnen (statement of coverage)

Sluit hier een medische reisverzekering af die de extra kosten dekt van bijvoorbeeld repatriëring en ziekenhuisopname. Jouw basiszorgverzekering vergoedt deze kosten niet altijd 100 procent. Deze reisverzekering moet ook COVID-19-gerelateerde klachten dekken voor tenminste een bedrag van USD 35.000,- per behandeling. Bij aankomst moet je kunnen bewijzen dat jouw verzekering deze kosten dekt. Neem daarom een bewijs van je medische reisverzekering mee in het Engels (statement of coverage).

Gratis een verzekeringsverklaring bij een medische reisverzekering

Je ontvangt de gewenste verzekeringsverklaring voor de Filipijnen, wanneer je hier op deze website een kortlopende- of doorlopende reisverzekering afsluit. Je dient daarvoor wel medische kosten en werelddekking mee te verzekeren. Deze verzekering moet de volledige periode dekken dat je in de Filipijnen bent. Wij zorgen er voor dat je een Engelstalige verzekeringsverklaring, snel per e-mail ontvangt.

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met gratis verzekeringsverklaring v.a.: € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met gratis verzekeringsverklaring v.a.: € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Hoe kom ik aan een verzekeringsverklaring voor mijn reis naar de Filipijnen?

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor jouw reis naar de Filipijnen met vermelding van 100.000 dollar Covid-dekking is eenvoudig te verkrijgen:

  • Stap 1. Sluit hier op deze website online een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz af, met minimaal medische kosten en werelddekking.
  • Stap 2. Wacht tot je de polis per e-mail hebt ontvangen (meestal binnen 10 minuten).
  • Stap 3. Stuur ons een e-mail met vermelding van je polisnummer naar info@reisverzekering-direct.nl en vraag om de Engelstalige verzekeringsverklaring.
  • Stap 4. Deze wordt aangemaakt en per e-mail naar je verzonden (duurt 2-4 werkdagen).

Let op: wij kunnen alleen een gratis Engelstalige verzekeringsverklaring voor jou laten opmaken, wanneer je op deze website een reisverzekering afsluit.

Reisverzekering van Allianz afsluiten

Wil je een gratis Engelstalige verzekeringsverklaring bij een kortlopende- of doorlopende reisverzekering voor jou reis naar de Filipijnen? Sluit dan hieronder de reisverzekering van jouw keuze af (minimaal medische kosten en werelddekking is verplicht):

Ga je voor langere periode naar het buitenland? Kies voor de doorlopende reisverzekering!

Ga je voor een langere periode naar het buitenland dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uitgaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Meeste gestelde vragen en antwoorden over een Engelstalige verzekeringsverklaring voor de Filipijnen (FAQ)

Lees hier vaak gestelde vragen en antwoorden.

Geven jullie een Engelstalige verzekeringsverklaring voor de Filipijnen af?

Ja. Heb je voor je reis naar de Filipijnen een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig? Die kunnen wij verstrekken als je op deze website een kortlopend- of doorlopende medische reisverzekering van Allianz afsluit.

Staat op de Engelstalige verzekeringsverklaring ook dat ik voor covid-19 verzekerd ben?

Jazeker, tot 100.000 dollar.

Wat komt er in de Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz te staan?

Onder andere, het soort reisverzekering, de naam van de verzekerde, polisnummer, geldigheidsdatum van de polis, werelddekking en het telefoonnummer van de verzekeraar. Verder deze tekst: We hereby confirm that the person named below has Travel Insurance for medical costs that covers all emergency health care, including health care related to the Covid-19 virus, up to $ 100.000. Only if not covered by a health insurance policy and if the abovementioned insured person has not travelled against government advice.

Moet ik voor de Engelstalige verzekeringsverklaring betalen?

Nee, die is gratis als je hier een medische reisverzekering afsluit of als je al een Allianz reisverzekering hebt (met dekking voor medische kosten en werelddekking).

Welke dekkingen voor de reisverzekering moet ik kiezen?

In ieder geval medische kosten en werelddekking. Je kan de reisverzekering verder uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Zijn medische kosten vanwege besmetting met Corona verzekerd?

Raak je besmet met corona tijdens je reis of verblijf in de Filipijnen? En moet je daarom opgenomen worden in een ziekenhuis? Dan heb je dekking voor medische kosten vanwege een ziekenhuisopname tijdens je reis, als je corona oploopt. Je moet dan wel de module Medische Kosten hebben meeverzekerd. Deze dekking geldt ook in gebieden met het reisadvies Oranje, vanwege het risico op coronabesmetting. De dekking geldt niet als het gebied waar je verblijft de kleurcode Rood heeft.

Wat kost de medische reisverzekering?

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring v.a.: € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring v.a.: € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Wat is beter een kortlopende- of doorlopende reisverzekering?

Ga je voor een langere periode naar het buitenland dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Reisadvies voor de Filipijnen
Reisadvies voor de Filipijnen

Vragen?

Heb je vragen over een medische reisverzekering met een Engelstalige verzekeringsverklaring voor de Filipijnen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering