Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Voordelige reisverzekering Europa: hulpverlening en bagage: € 1,40

Voordelige reisverzekering Europa

Een voordelige reisverzekering voor hulpverlening en bagage met Europadekking sluit je hier af. Voor deze uitstekende reisverzekering van Allianz Global Assistance betaal je slechts € 1,40 per dag inclusief bagagedekking voor verlies/diefstal/beschadiging tot € 4.000,- .

De basisdekking van de kortlopende reisverzekering bestaat uit:

  • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.
  • Reisbagage: verlies/ diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. € 4.000,-).

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd als hun naam op het polisblad staat.

Voordelige reisverzekering Europa

De premie voor een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is bijzonder gunstig. Je hebt al een kortlopende verzekering vanaf € 1,40 per dag!

Met deze verzekering heb je Europadekking: alle Europese landen alsmede de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Je kan de reisverzekering daarnaast uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag, zoals:

  • Medische kosten – Je bent volledig verzekerd tegen medische kosten in het buitenland, dat geldt ook voor privé-klinieken. Het verplichte eigen risico van je zorgverzekering valt ook onder de dekking. Het vrijwillige eigen risico van je zorgverzekering is niet gedekt.
  • Wintersport/bijzondere sporten – Het beoefenen van wintersport en een aantal andere bijzondere sporten (zoals paragliding, raften, abseilen en bergbeklimmen) is bij veel verzekeraars uitgesloten. Dit betekent dat eventuele schade tijdens het beoefenen van de uitgesloten sport de verzekering geen dekking biedt. Je moet bij wintersport of bijzondere sporten deze rubriek meeverzekeren.
  • Geld – Neem je veel contant geld mee dan is deze rubriek van belang.
  • Automobilistenhulp – Deze rubriek biedt niet alleen dekking voor personenauto’s, maar ook voor kampeerauto’s, motoren en scooters en dekt onder meer het uitbetalen van arbeidsloon bij een reparatie langs de weg, het toezenden van onderdelen en de huurkosten van een gelijkwaardig vervoermiddel, wanneer niet verder gereden kan worden.
  • Ongevallen – De rubriek ongevallen voorziet de verzekerde of diens nabestaanden van een eenmalige geldelijke uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit.
  • Reisrechtsbijstand – Dekt de kosten die de verzekerde moet maken voor juridisch advies of juridische bijstand.

Annuleringsdekking

Je kan de reisverzekering uitbreiden met een annuleringsdekking. Je ontvangt dan bij schade een financiële vergoeding voor annuleringskosten. Dit zijn kosten die je moet betalen wanneer de reis niet door kan gaan, bijvoorbeeld omdat je vlak voor vertrek ziek bent geworden of een ongeval hebt gehad. Ook vergoedt de annuleringsverzekering (een deel van de) reissom bij het tussentijds afbreken van de vakantie.

Heb je nog geen voordelige kortlopende reisverzekering? Sluit hem hieronder af!

Vragen?

Heb je een vraag over de voordelige kortlopende reisverzekering? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering