Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Annuleringsverzekering voor je reis naar Amerika

Allianz Direct je reisverzekering

Allianz Direct je reisverzekering
Annuleringsverzekering reis naar Amerika

 Verzekerd bij annulering, reisonderbreking en vertraging.

  Dekking voor familieleden in 1e, 2e en 3e graad.

 Huisdieren vallen ook onder de dekking.

  Dekking samengestelde reizen is mogelijk.

Met de annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Zo krijg je een vergoeding voor gemiste vakantiedagen bij het afbreken van je vakantie of bij ziekenhuisopname in het buitenland.

Een annuleringsverzekering voor jouw vakantie in de Verenigde Staten van Amerika sluit je hier gemakkelijk en voordelig af. Dat kan met of zonder een kortlopende reisverzekering.

Heb je een reis geboekt naar Amerika, maar kan je onverwachts niet gaan omdat je ziek bent geworden of een andere verzekerde gebeurtenis? Of moet je jouw reis onderbreken? Dan biedt deze verzekering dekking voor de betaalde reissom. De annuleringsverzekering biedt ook dekking tijdens je reis. Zo ben je verzekerd voor ongebruikte reisdagen bij vertrekvertraging op de heenreis of door een onvoorziene vertraging van je vliegtuig. Je bent in heel Amerika gedekt.

Denk er aan: Nederlanders die naar Amerika willen reizen hebben daarvoor geen visum nodig, maar wel een ESTA. Dat is een toestemming van de Amerikaanse autoriteiten dat je naar de VS mag reizen. Zonder ESTA kom je het land niet in.

Annuleringsverzekering voor reizen in Amerika

Met een Allianz Global Assistance annuleringsverzekering ben je wereldwijd tegen de meeste annuleringskosten verzekerd. Voor je vertrekt naar je bestemming in Amerika, ben je verzekerd bij:

  • Overlijden, ziekte of ongeval van verzekerde of verzekerde reisgenoten.
  • Overlijden, ziekte of ongeval van familieleden in de 1e of 2e graad of huisgenoten van verzekerde.
  • Een medisch noodzakelijke ingreep bij verzekerde, partner of kinderen.
  • Werkloosheid van verzekerde als gevolg van ontslag.
  • Definitieve ontwrichting van het huwelijk van verzekerde.
  • Het niet verkrijgen van een benodigd visum.
  • Het uitvallen van een privé vervoermiddel waarmee de buitenlandse reis zou worden gemaakt.
  • Zorgplicht voor een familielid in 1e graad.
  • Verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek.

Kies je voor de annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance, dan krijg je bij annulering vóór jouw vakantie de annuleringskosten vergoed. Moet je onverwachts de vakantie in Amerika afbreken? Dan krijg je voor de niet-gebruikte dagen de kosten vergoed. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Sluit ook de reisverzekering af, dan ben je ook verzekerd voor de kosten van je terugreis als je tijdens de vakantie moet onderbreken door verzekerde gebeurtenis: reisverzekering met annuleringsdekking afsluiten.

Electronic System for Travel Authorization (ESTA)

Nederland maakt deel uit van het Visa Waiver Programma, waarmee de burgers van Nederland naar Amerika kunnen reizen zonder visa. Op 12 januari 2009, werd ESTA (the Electronic System for Travel Authorization) een onderdeel van het Visa Waiver Programma. ESTA is een regeling voor alle reizigers uit Visa Waiver landen, waaronder Nederland. Nederlandse reizigers wordt aangeraden om minstens 72 uur voor hun vertrek een reisvergunning aan te vragen. Een ESTA reisvergunning garandeert geen toegang, maar is een voorwaarde om via lucht of over zee naar de Verenigde Staten van Amerika af te reizen.

Denk ook een reisverzekering voor Amerika!

Ga je op reis naar de Verenigde Staten van Amerika? Dan is een reisverzekering met dekking voor medische kosten sterk aan te bevelen. Een reisverzekering dekt bijvoorbeeld de extra kosten die je tijdens jouw reis naar de VS moet maken vanwege een onverwachte, gedekte gebeurtenis. Je kunt bijvoorbeeld ziek worden en daardoor langer in de Verenigde Staten moet verblijven. Je reisverzekeraar is niet alleen het aanspreekpunt in geval van schade, maar zorgt bijvoorbeeld ook voor repatriëring (terugkeer) naar Nederland.

Zorgverzekering niet voldoende

Sommige mensen denken dat een medische dekking op een reisverzekering overbodig is, omdat de zorgverzekering deze dekking ook geeft. Dit is een hardnekkig misverstand, want de basis zorgverzekering dekt zorgkosten volgens het Nederlandse tarief, of aanvullend soms tot twee keer Nederlands tarief. In veel landen is dit helaas niet toereikend. Zeker niet in de Verenigde Staten of Canada.

Meer informatie, premie berekenen of de verzekering afsluiten? Klik hier: Kortlopende reisverzekering voor Amerika »

Langere tijd naar Amerika?

Ga je langer dan een maand naar Amerika om bijvoorbeeld te studeren, backpacken, werken of voor een stage of vrijwilligerswerk? Dan biedt een standaard (doorlopende) reisverzekering vaak geen dekking. Een Globetrotter Reisverzekering biedt wel dekking en is speciaal ontwikkeld voor reizigers die voor langere periode naar het buitenland gaan. Lees hier meer informatie: Globetrotter Verzekering voor Amerika »

Doorlopende reisverzekering voor Amerika vaak voordeliger

Indien je meer dan 16 tot 21 dagen per jaar op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Met een doorlopende reisverzekering ben je het gehele jaar verzekerd en ga je nooit onverzekerd op reis. Je betaalt ook maar één keer poliskosten. Lees hier meer informatie: Doorlopende reisverzekering voor Amerika »

Vragen?

Heb je een vraag over een annuleringsverzekering of een reisverzekering voor de Verenigde Staten van Amerika? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 08 tijdens kantooruren op werkdagen of stuur een e-mail naar info@reisverzekering-direct.nl in Apeldoorn.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering