Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Controleer je doorlopende annuleringsverzekering bij een dure reis

Heb je een dure reis geboekt met een hoge reissom? Dan is het goed om je doorlopende reis- en annuleringsverzekering te controleren. Voor de annuleringsdekking geldt namelijk een maximaal verzekerd bedrag per persoon en per polis.

Bij Allianz Global Assistance is dat standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar. Dit kan je  eventueel wel verhogen met een extra dekking tot € 3.000 per persoon per reis (maximaal € 15.000 per polis per jaar). Het maximumbedrag per polis is wat de verzekeraar per reis maximaal vergoedt, ongeacht het aantal verzekerde personen op de polis.

Annuleringsverzekering en hoge reissom

Een annuleringsverzekering biedt een financiële vergoeding als een geboekte vakantie om persoonlijke redenen niet kan doorgaan of vroegtijdig moet worden afgebroken. En is daarom extra belangrijk bij een dure reis. Maar wat als je een reis geboekt hebt voor je gezin van € 20.000,- dan loop je alsnog zelf voor € 5.000,- risico. Dat probleem is op te lossen om voor de resterende € 5.000,- een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Zo ben je alsnog volledig verzekerd mocht je reis door omstandigheden niet door kunnen gaan.

Vragen over een annuleringsverzekering?

Heb je een vraag over een annuleringsverzekering? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur) (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.