Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Doorlopende annuleringsverzekering van Allianz en dekking voor derdegraads familie

Allianz Direct je reisverzekeringAllianz doorlopende reisverzekering

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz.

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Al v.a. slechts €1,91 per maand goed verzekerd in Europa!

Met ingang van 1 maart 2018 is de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Assistance op onderdelen uitgebreid. Nieuw bij de annuleringsdekking is de vergoeding bij annulering voor familie in de derde graad.

Familie is de groep personen waarmee men direct of indirect door middel van één of meer ouder-kind-relaties is verbonden. Indien er iemand binnen de familie een ongeluk krijgt, een ernstige ziekte of komt te overlijden wil jij wellicht een reeds geboekte vakantie annuleren. Dat kon altijd al bij familie in de eerste en tweede graad. Alleen bij Compleet variant van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering was ook familie in de derde graad verzekerd.

Nieuw is nu dat bij de Uitgebreid variant van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering, ernstige situaties in bij derde graad familie leden ook een reden is om je vakantie te annuleren. Dat kan zowel voor aanvang van de reis als tijdens de reis.

Familie in de eerste, tweede en derde graad

Voor de duidelijkheid sommen wij nog even de bloedverwantschap op zoals die worden gehanteerd:

  • Familie in de eerste graad zijn: partner, ouders, schoonouders, kinderen, schoonzoons, schoondochters.
  • Familie in de tweede graad zijn: broers, zussen, kleinkinderen, opa’s, oma’s, schoonzussen, zwagers, stiefzussen, stiefbroers.
  • Familie in de derde graad zijn: ooms, tantes, neven, nichten, overgrootouders en achterkleinkinderen.

Doorlopende annuleringsverzekering met dekking voor derdegraads familie

Wil je meer weten over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering met dekking voor derdegraads familieleden? Klik hier: Doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Assistance » Denk er wel aan dat je voor de Uitgebreid of Compleet dekking moet kiezen.

Wil je de voorwaarden per 1 maart 2018 nalezen dan kan dat hier: Voorwaarden van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Assistance.

Heb je een reis geboekt, maar kun je onverwachts niet gaan? Of moet je de reis onderbreken? Dan vergoedt de touroperator of reisbureau meestal niet je hele reissom. De doorlopende annuleringsverzekering biedt dekking voor het gedeelte dat je niet terug krijgt, inclusief eventuele aanvullende kosten die je moet maken.

Vragen?

Heb je vragen over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons, telefoon 055 540 04 08 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering