Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekeringen voor bijzondere sporten

Reisverzekeringen voor bijzondere sporten

Wij hebben meerdere reisverzekeringen voor bijzondere, extreme en gevaarlijke sporten. Zowel voor Europa als met werelddekking. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit een kortlopende- of doorlopende reisverzekering met dekking voor bijzondere sporten. 

Extreme, avontuurlijke en bijzondere sporten (ook wintersporten) verzeker je hier eenvoudig en snel tegen de meest gunstige premie! Ga je bijvoorbeeld skydiven, raften, kitesurfen of bergbeklimmen? Dan heb je een speciale reisverzekering nodig of een reisverzekering met een aanvullende dekking voor bijzondere sporten.

Reisverzekeringen voor bijzondere sporten

Je gaat voor de ultieme adrenaline kick en zoekt het avontuur tijdens je vakantie. Natuurlijk wel veilig en doordacht. Dat begint met de juiste reisverzekering. Bijzondere sporten vragen om een bijzondere reisverzekering die rekening houdt met meerdere aspecten. En dat wil je goed regelen bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Zo heeft de Adventure & Survival Verzekering een uitgebreide dekking voor bijzondere sporters die binnen Europa blijven: repatriëring, vervangend vervoer en verblijf, beschadiging, verlies of diefstal van bagage, ongevallendekking en medische kosten zijn standaard gedekt. Daarnaast zijn alle risico’s die survivals en het beoefenen van bijzondere sporten met zich meebrengen, gedekt (met uitzondering van bungee-jumpen voor de rubriek reisongevallen).

Dit zijn de mogelijkheden, als het gaat om reisverzekeringen voor bijzondere sporten:

  1. Ga je eenmalig sporten in Europa? Dan is de Adventure & Survival Verzekering het meest geschikt. Deze kortlopende reisverzekering heeft dekking voor aansprakelijkheid, ongevallen en medische kosten en heb je al v.a. € 1,80 p/d (niet voor wintersport of wedstrijdsport). Meer informatie: Adventure & Survival Verzekering voor bijzondere sporten »
  2. Ga je eenmalig sporten buiten Europa? Dan is de Kortlopende Reisverzekering met dekking voor bijzondere sporten en werelddekking de beste optie. Meer informatie: Kortlopende Reisverzekering met dekking voor bijzondere sporten »
  3. Ga je regelmatig sporten in of buiten Europa, dan is Doorlopende Reisverzekering met werelddekking en bijzondere sporten dekking de beste keuze. Meer informatie: Doorlopende Reisverzekering met dekking voor bijzondere sporten »
  4. Ga je voor wedstrijdsport naar het buitenland? Denk daarbij aan een bijvoorbeeld een marathon, tenniswedstrijd, trainingskamp, hardloopwedstrijd, enz., neem dan eerst contact met ons op. Dit is maatwerk met een aangepaste premie: Klik hier voor informatie »

Denk er aan dat als je kiest voor Adventure & Survival Verzekering of de Kortlopende reisverzekering met dekking voor bijzondere sporten, dat je altijd de gehele periode moet verzekeren die je in het buitenland verblijft. Stel je gaat 14 dagen naar Oostenrijk en daar 2 dagen aan een bijzondere sport doen, dan moet je toch de reisverzekering afsluiten voor de gehele periode van 14 dagen. Doe je dat niet dan ben je niet verzekerd.

Ga je ook wintersporten?

Als je (ook) gaat wintersporten dan kan je geen Adventure & Survival Verzekering afsluiten. Je kan wel een kortlopende- of doorlopende reisverzekering met dekking voor bijzondere (winter)sporten afsluiten. Lees hier meer informatie: Reisverzekeringen voor wintersport »

Welke bijzondere sporten zijn bij Allianz Global Assistance verzekerd?

Op de kortlopende- en doorlopende reisverzekering met dekking voor bijzondere sporten, zijn de volgende gevaarlijke en/of extreme sporten verzekerd:

Abseilen Parachute Springen
Balletskiën Paragliding
Berg- En Rotsklimmen Parapente
Big Foot Paraskiën
Bobsleeën Rennfiggl
Bootskiën Rodeln
Bückelskiën Schansspringen
Bungee Jumping Skeleton
Canape-ing Ski Jöring
Canyoning Ski-Bob
Catcrawl Skibocken
Cave-Rafting Ski-Figuur Springen
Cliffjumping Skisafari
Cross Country Skiën Skispringen
Deltavliegen Skivliegen
Downhill-Biking Skiwal
Duo Buckelskiën Ski-Zeilen
Fern Ski Extreem Skyboot
Fernblättern Skysurfing
Flottage Sneeuwschoentochten
Fly By Wire Sneeuwsurfen
Formatiespringen Snorkelskiën
Freestyle Skiën Snowboarden Off Piste
Funboarden Snowscooter
Gästerennen Speedraces
Glaciospeologie Speleologie
Gletsjerskiën Surfski
Hanggliding Swingbo
Heli-Skiën Tandemspringen
Husky Tochten Telemarken
Hydrospeed Tiefschneeskiën
IJsduiken Tijgeren
IJshockey Tokkelen
IJsklimmen Tourskiën
IJswatervallen Beklimmen Ultra Light Vliegen
IJszeilen Wildwaterkanoën
Indoor Wandklimmen Yetiballing
Kite Surfing Zandskiën
Klettern Zeilvleugelvliegen
Mono-Skiën Zweefvliegen
Off-Piste Skiën

Staat jouw bijzondere sport er niet bij, dan is deze mogelijk toch wel verzekerd neem daarvoor contact met ons op.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over reisverzekeringen voor bijzondere sporten? Bel: 055 540 04 08 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail naar info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering