Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Blijf mobiel met de voordelige Pechhulp Verzekering

Bij een ongeval met jouw auto kan je vertrouwen op een goede autoverzekering. Maar wie komt je helpen in geval van pech? Heb je dat goed geregeld en betaalt je niet teveel?

Wil je mobiel blijven dan is de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance een goede keuze.

Kostenbesparing én uitstekende hulpverlening

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is de ideale aanvulling op je autoverzekering. Het biedt uitgebreide hulpverlening bij pech tegen een voordelig tarief en is te combineren met iedere autoverzekering. Al vanaf € 2,06 per maand ben je verzekerd van uitstekende hulpverlening.

Bovendien kan je de Pechhulp Verzekering uitbreiden met een dekking voor je caravan. En bij pechhulp voor een motor regelt Allianz Global Assistance tegen een extra premie, als enige in Nederland, zelfs een vervangende motor.

Wereldwijd marktleider

Met ruim 50 jaar ervaring is Allianz Global Assistance ‘s werelds grootste hulpverlener. Alleen al in Nederland vertrouwen ruim 2,5 miljoen voertuigen op hulpverlening bij pech of een ongeval.

Allianz Global Assistance staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Er wordt altijd geprobeerd om de auto ter plekke repareren. Is dit niet mogelijk, dan wordt de auto naar een garage gebracht. Uiteraard krijg je  vervangend vervoer. Daarmee ben je altijd weer snel op weg!

Hoe sluit ik pechhulp af?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is hier af te sluiten voor minimaal een jaar. Daarna kan je de verzekering per maand opzeggen. Je kunt kiezen voor pechhulp alleen in Nederland (in- of exclusief je woonplaats), maar ook in het buitenland. De verzekering kan niet eerder ingaan dan op de vijfde dag nadat deze is aangevraagd. De Pechhulp Verzekering is alleen af te sluiten voor een auto of motor met een Nederlands kenteken. Het totaal belast gewicht mag niet meer zijn dan 3.500 kg.

Heb je nog geen Pechhulp buitenland verzekering? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

Vragen?

Heb je vragen over de Pechhulp Verzekering? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel telefoon: 055 540 04 08 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering