Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Pechhulp Verzekering: Blijf voor € 2,49 per maand 24 uur per dag mobiel

Pechhulp Verzekering

Pech komt altijd nèt op het verkeerde moment. Op weg naar een belangrijke afspraak of voor vertrek op vakantie. Dan is het wel zo fijn als je snel weer verder kunt rijden. Ook in je eigen woonplaats. Met de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance bent je verzekerd van professionele hulpverlening, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Een Pechhulp Verzekering heb je al vanaf € 2,49 per maand, inclusief vervangend vervoer. En overstappen of afsluiten is het hele jaar door mogelijk. Wil je niet vastzitten aan dure tarieven van andere aanbieders? Wacht dan niet langer en stap nu over!

Snel weer op weg

Of je nu ergens in Europa strand, of voor je deur. Eén telefoontje naar de alarmcentrale en hulp is onderweg. Er wordt altijd geprobeerd om jouw auto ter plekke te repareren. En als dat niet mogelijk is wordt jouw auto of motor naar een garage gebracht. Kan je auto niet dezelfde dag gerepareerd worden? Dan krijg je een vervangende auto ter beschikking, zodat je verder op weg kunt.

Allianz Global Assistance biedt meerdere pechhulppakketten. Zo kies je zelf welk pakket het beste bij jou past. En met de module ‘Vervangende motor’ is het zelfs mogelijk om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto.

Nog meer voordelen

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat niet de bestuurder, maar de auto of motor voor pechhulp verzekerd is. Als je partner of kinderen dus gebruik maken van het voertuig, worden zij bij pech ook altijd geholpen. Wel zo makkelijk.

Wil je ook gebruik maken van dit aanbod? Pechhulp afsluiten kan heel makkelijk online.

Prijzen van de Pechhulp Verzekering

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is een uitermate transparant product met duidelijke keuzemogelijkheden. Zonder plotselinge extra kosten bij bepaalde vormen van hulpverlening. Je hebt de keuze uit vier pakketten en twee aanvullende modules. Zo is de hulpverlening altijd exact af te stemmen op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. De hoogte van de premie is afhankelijk van de leeftijd van de auto:

[table “10” not found /]

Pechhulp in Nederland en het buitenland

Sta je met de auto of motor met pech langs de weg? Dan kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week, bellen met de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance die staan voor je klaar.

Nederland

In Nederland worden professionele hulpdiensten ingeschakeld. Deze hulpdiensten kijken eerst of jouw auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden. Is dat niet mogelijk, dan kan je er zelf voor kiezen om de auto of motor naar de dichtstbijzijnde garage of juist naar de eigen dealer of huisadres te laten brengen. Uiteraard zorgt Allianz Global Assistance ook voor vervoer van de inzittenden. Verder kan er in Nederland tot maximaal twee dagen vervangend vervoer worden ingezet.

Buitenland

In het buitenland wordt ook gekeken of de auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden. Zo niet dan zorgt Allianz Global Assistance ervoor dat jouw auto of motor naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst wordt gebracht. Is het niet mogelijk om de auto of motor daar binnen 48 uur te repareren, dan kan Allianz Global Assistance tot maximaal 30 dagen een vervangende auto of motor ter beschikking stellen. Allianz Global Assistance beschikt in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en ‘s winters met skibox en winterbanden. En dat is wel zo handig als je tijdens een vakantie weer snel op weg wilt.

Dekking Pechhulp Verzekering

 In Nederland In het buitenland
 Reparatie ter plekke Reparatie ter plekke
Of: versleping naar garage

Of: versleping naar adres van keuze

 Bij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
 Vervoer naar huis van inzittenden Langer dan 48 uur: maximaal 30 dagen vervangend vervoer
 Vervangend vervoer, maximaal 2 dagen Zo nodig: auto of motor naar Nederland gebracht

Hoe sluit ik pechhulp af?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is hier af te sluiten voor minimaal een jaar. Daarna kan je de verzekering per maand opzeggen. Je kunt kiezen voor pechhulp alleen in Nederland (in- of exclusief je woonplaats), maar ook in het buitenland. De verzekering kan niet eerder ingaan dan op de vijfde dag nadat deze is aangevraagd. De Pechhulp Verzekering is alleen af te sluiten voor een auto of motor met een Nederlands kenteken. Het totaal belast gewicht mag niet meer zijn dan 3.500 kg.

Heb je nog geen Pechhulp Verzekering? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

Veel gestelde vragen Pechhulp verzekering

Hieronder staan een aantal veel voorkomende vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Is de Pechhulp Verzekering kenteken- of persoonsgebonden?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kentekengebonden. Dat betekent dat de verzekering voor een specifieke auto of motor geldt. Als je meerdere voertuigen hebt, kan er per auto of motor een verzekering afgesloten worden. Het voordele van kentekengebonden is, dat iedereen die in de auto rijdt een beroep kan doen op pechhulp bij problemen onderweg.

Wat te doen als ik pech heb? En hoe lang moet ik wachten op hulp?

Indien je Pech hebt kan je contact opnemen met de alarmcentrale op (020) 8512294. Onze hulpverleners zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer je pech krijgt, staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De aanrijtijd van onze pechhulpdienst is gemiddeld 35 minuten.

Waar ben ik verzekerd? En in welke Europese landen?

Op het polisblad staat waar u verzekerd bent. De mogelijke gebieden zijn:

  • Nederland zonder eigen woonplaats;
  • Nederland met eigen woonplaats;
  • Nederland en Europa zonder eigen woonplaats;
  • Nederland en Europa met eigen woonplaats.

Als Europa op de polis staat, ben je verzekerd in de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroätie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

  • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
  • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
  • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
  • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Vragen?

Heb je een vraag over de Pechhulp Verzekering? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel Reisverzekering-Direct.nl: telefoon 055 540 04 08 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Categoriën: Pechhulp Verzekeringen

Kies je reis- of annuleringsverzekering