Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Bij Allianz Direct een doorlopende reisverzekering voor €1,76 per maand

Allianz Direct je reisverzekeringAllianz doorlopende reisverzekering

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz.

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Al v.a. slechts €1,76 per maand goed verzekerd in Europa!

Bij Allianz Direct een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan hier snel en voordelig. Je hebt al een Allianz doorlopende reisverzekering v.a. slechts €1,76 per maand, je bent dan direct in heel Europa verzekerd en zelfs in de landen om de Middellandse Zee.

Als je op reis gaat wil je natuurlijk direct goed verzekerd zijn. Dat kan met een Allianz doorlopende reisverzekering. Sluit ook direct annuleringsverzekering af, dan ben je tevens verzekerd tegen annuleringskosten mocht je reis niet door kunnen gaan.

Voordelig en goed geregeld bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance. De doorlopende reisverzekeringspolis ontvang je direct per e-mail en jouw vakantie kan beginnen.

Bij Allianz zit je niet direct vast aan de doorlopende reisverzekering. De polis is na de prolongatie per maand opzegbaar. Kortom: transparant en flexibel!

Bij Allianz Direct een doorlopende reisverzekering biedt veel voordelen

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance biedt jou direct een aantal concrete voordelen:

 • Je betaalt slechts een keer per jaar poliskosten.
 • Is bijna altijd voordeliger.
 • Jonger dan 27 jaar ontvangen direct tot 10% jongerenkorting.
 • Partner en kinderen (ook studerende uitwonende) mee te verzekeren.
 • Aan te passen aan jouw reisgedrag.
 • Annuleringsdekking direct mee te verzekeren.
 • Unieke extra services.

Doorlopende reisverzekering is al snel voordeliger!
Een Allianz doorlopende reisverzekering is direct voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of als je meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar direct voordeliger dan een kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 31 reisdagen per jaar voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Aanpassen aan jouw reisgedrag
De doorlopende reisverzekering van Allianz is geheel aan te passen aan je eigen wensen dankzij de flexibele keuze van aanvullende dekkingen. Indien je met de auto op vakantie gaat, is het bijvoorbeeld verstandig een aanvullende verzekering af te sluiten voor pechhulp. Ga je aan risicovolle sporten doen? Dan kan je ook meeverzekeren zodat je direct een polis op maat hebt.

Annuleringsdekking
Je hebt op een doorlopende reisverzekering van Allianz ook de mogelijkheid om een direct een annuleringsdekking mee te verzekeren. Deze annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen.

Bij Allianz Direct een doorlopende reisverzekering afsluiten? Maak een premieberekening en sluit de verzekering af, je ontvangt de polis direct per e-mail!

Toelichting dekking van Allianz doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van Allianz kent een aantal rubrieken die je zelf kan kiezen of uitsluiten:

 • SOS-kosten – Deze rubriek is verplicht en betreft o.a. 24-uurs hulpverlening, redding en opsporing, extra verblijfskosten, repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot) maar ook de kosten van een begrafenis of crematie en overkomst van familie.
 • Ongevallen – Je ontvangt een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval.
 • Bagage – Beschadiging, verlies of diefstal van je reisbagage waaronder je smartphone, laptop, tablet of camera.
 • Medische Kosten – O.a. ziekenhuis, ambulance, dokterskosten, hulpmiddelen tandartskosten bij ongeval en medicijnen.
 • Rechtsbijstand – Hulp van juristen en advocaten bij geschillen in het buitenland.

Aanvullende dekkingen

 • Werelddekking – Standaard ben je in Europa verzekerd waaronder de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Bij werelddekking ben je voor de hele wereld verzekerd.
 • Wintersport en bijzondere sporten – Deze dekking is van belang als je gaat wintersporten of bij het beoefenen van bijzondere sporten (bijv. parachutespringen, abseilen en rafting).
 • Uitgebreide sportuitrusting – Met deze dekking ben je verzekerd voor je sportuitrusting.
 • Geld – Met deze dekking ben je verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en/of chippassen.
 • Autohulp – Met autohulp heb je recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal, pech of als de bestuurder niet meer in staat is te rijden. De hulp bestaat o.a. uit reparatie ter plaatse, transport naar de garage en eventueel transport naar Nederland als het voertuig niet gerepareerd kan worden. Daarnaast worden o.a. kosten vergoed voor vervangend vervoer, de terugreis naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand.
 • Uitbreiding aaneengesloten dagen – Met deze dekking kan je het aantal aaneengesloten dagen dat je in het buitenland verzekerd bent, uitbreiden.

Waarom een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance?

Je profiteert met een doorlopende reisverzekering van Allianz direct van de volgende voordelen:

 • Alarmcentrale 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt direct op je doorlopende reisverzekering van Allianz vertrouwen.

Bij Allianz Direct een doorlopende reisverzekering (FAQ)

Lees hier vaak gestelde vragen en antwoorden

Kan ik bij bij Allianz Direct een doorlopende reisverzekering afsluiten voor € 1,76 per maand?

Ja, dat kan hier snel en voordelig. Je hebt al een Allianz doorlopende reisverzekering v.a. slechts € 1,76 per maand, je bent dan direct in heel Europa verzekerd en zelfs in de landen om de Middellandse zee.

Ik wil een een doorlopende reisverzekering met werelddekking, kan dat?

Ja, de doorlopende reisverzekering biedt standaard Europadekking. De dekking is tegen een meerpremie uit te breiden naar werelddekking.

Is het mogelijk bijzondere sporten mee te verzekeren op de doorlopende reisverzekering?

Op de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is de module ‘Wintersport en bijzondere sporten’ mee te verzekeren als aanvullende dekking.

Is werken meeverzekerd op de doorlopende reisverzekering?

Het volgen van een cursus en vrijwilligerswerk (mits van administratieve, commerciële of toezichthoudende aard) zijn meeverzekerd met een maximum van 60 dagen.

Kan een Allianz doorlopende reisverzekering worden afgesloten als men in Nederland geen ziektekostenverzekering heeft?

Nee, dit is niet mogelijk.

Ik woon niet in Nederland. Kan ik toch een doorlopende reisverzekering van Allianz afsluiten?

Ja, maar uitsluitend voor mensen die in België (gehele land) wonen of in Duitsland binnen 100 km van de Nederlandse grens.

Kan ik mij op een doorlopende reisverzekering langer dan 60 dagen verzekeren?

Ja, de standaard dekking is 60 dagen. Tegen een toeslag is dit uit te breiden tot 180 dagen.

Wat houdt Inentingsadvies van Allianz Global Assistance in?

Dit is een dienst die geldt voor verzekerden met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Voordat je op reis gaat, kan je bellen voor advies over de inentingen die noodzakelijk zijn voor de reisbestemming. Tevens wordt je geïnformeerd over waar deze verkrijgbaar zijn en eventueel waar deze het goedkoopst zijn. Verpleegkundigen of artsen van de Allianz Global Assistance Alarmcentrale geven op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur, advies volgens landelijke richtlijnen.

Wat houdt Reisarts van Allianz Global Assistance in?

Verzekerden met een doorlopende reisverzekering van Allianz kunnen tijdens de reis bellen met een verpleegkundige of arts van de alarmcentrale, met vragen over hun gezondheid. Verpleegkundigen of artsen van de alarmcentrale geven op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur, advies volgens de richtlijnen Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG).

Wat is de opzegtermijn van de doorlopende reisverzekering?

Deze verzekering is na de eerste looptijd van 12 maanden, dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Welke sporten zijn meeverzekerd op de Doorlopende Reisverzekering?

Op de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance zijn sporten als recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zonder aanvullende dekking al standaard meeverzekerd. Indien je de module Wintersport en bijzondere sporten meeverzekerd, zijn ook alle bijzondere (winter)sporten meeverzekerd. Kijk voor een overzicht van alle verzekerde sporten in de voorwaarden.

Vragen?

Heb je nog andere vragen over Allianz Direct een doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons, telefoon: 055 540 04 08 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering