Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Allianz reisverzekering met Europadekking en bagagedekking €1,40 per dagAllianz kortlopende reisverzekering

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Inclusief reisbagage dekking tot €4.000,-

Uitgebreide vergoeding van medische kosten.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Al voor €1,40 per dag in heel Europa goed verzekerd!

Ben jij op zoek naar een goede en voordelige reisverzekering met Europadekking? De kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance met bagagedekking en Europadekking heb je al voor €1,40 per dag.

Ga je vaker op vakantie? Sluit dan een doorlopende reisverzekering af. Deze heb je al vanaf €1,76 per maand. Ook met dekking voor heel Europa inclusief de landen die grenzen aan de Middellandse Zee, de Azoren, Madeira en de Canarische Eilanden.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met een hoofdkantoor in Amsterdam. Allianz Global Assistance is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Waarom een reisverzekering?

Met de kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je onbezorgd op vakantie. Je krijgt hulp bij onverwachte gebeurtenissen en je voorkomt hoge kosten. Onder andere de volgende situaties vallen onder de dekking (mits meeverzekerd):

 • Je moet je reis afbreken in verband met ziekte van jezelf, je reisgenoot of een familielid.
 • Je bagage is zoekgeraakt tijdens de reis.
 • Je bent verdwaald tijdens een wandeling en je moet gered worden.
 • Je wordt in een ziekenhuis opgenomen in het buitenland.
 • Je bent betrokken bij een ongeval in het buitenland en je hebt juridische bijstand nodig.
 • Je kunt niet naar huis vanwege stakingen op je bestemming en moet daarom extra kosten maken.

Heb je nog geen kortlopende reisverzekering met Europadekking en bagageverzekering? Sluit hem hieronder af!

Reis en annuleringsverzekering

Ook handig: een doorlopende of kortlopende reis- en annuleringsverzekering op één polis. Dat is voordelig en gemakkelijk. Met een annuleringsverzekering ben je gedekt tegen annuleringskosten, vertraging en reisonderbreking. Kan je reisgenoot niet mee op reis dan mag je ook annuleren.

Kortlopend of doorlopend verzekeren?

Zowel bij de reis- als de annuleringsverzekering heb je de mogelijkheid om een eenmalige of doorlopende verzekering af te sluiten. Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit.

De voordelen van een Allianz Global Assistance reisverzekering

 • Uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
 • Meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.
 • De grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met ruim 60 jaar ervaring.
 • Een reisverzekering voor iedere situatie en ieder individu of groep.
 • Eigen alarmcentrales in 37 landen en ruim 10.000 medewerkers wereldwijd.
 • Snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen).
 • Hulp en advies van een Reisarts.
 • Jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste reisverzekering!

Vragen?

Heb je een vraag? Ons telefoonteam zit voor je klaar: 055-540 04 08  of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering