Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Allianz: Direct je kortlopende reisverzekering € 1,40 per dag!

Allianz Direct reisverzekering

Direct een Allianz kortlopende reisverzekering nodig? Dat kan hier! Een Allianz Global Assistance reisverzekering met bagagedekking voor heel Europa (inclusief alle landen om de Middellandse zee) heb je hier al voor € 1,40 per dag.

Ga je op vakantie in Europa, dan behoort een reisverzekering tot je standaarduitrusting. Bij Allianz ben je direct standaard verzekerd voor SOS- en bijzondere kosten, zoals hulpverlening. Ook jouw bagage is tot € 4.000,- verzekerd voor verlies, diefstal, vermissing of beschadiging. Buitengewone kosten (SOS kosten), zijn bijvoorbeeld:

 • de kosten van een gedwongen langer hotelverblijf;
 • de begrafenis- of crematiekosten van een verzekerde in het buitenland;
 • de kosten van opsporings- en/of reddingsacties- telecommunicatiekosten;
 • huur van vervangend vervoer.

Een Allianz reisverzekering biedt direct concrete hulp. Je bent daarnaast gedekt voor de kosten als je terug naar huis moet. Dat heet repatriëring. Redenen voor repatriëring zijn bijvoorbeeld:

 • een naast familielid komt te overlijden;
 • je breekt een been tijdens het skiën; je komt zelf te overlijden.

Je kan de standaarddekking voor SOS-kosten en reisbagage nog aanvullen met zelfgekozen dekkingen zoals:

 • Medische kosten.
 • Werelddekking. Wintersport en gevaarlijke sporten.
 • Ongevallen.
 • Geld.
 • Automobilistenhulp.
 • Annuleringsverzekering.

Allianz en direct je kortlopende reisverzekering

Heb jij snel een Allianz reisverzekering nodig? Geen punt. Dat kan hier 24 uur per dag en zeven dagen per week. Bereken gemakkelijk de premie van de kortlopende reisverzekering en daarna kan je de verzekering direct afsluiten. De polis ontvang je onmiddellijk per e-mail. Snel, handig en voordelig! Je bent dan verzekerd bij Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, dus vertrouwd. Sluit je Allianz reisverzekering nu online af en ontvang direct de polis! Heb je nog geen Allianz reisverzekering? Sluit hem hieronder direct af!

Waar ben je verzekerd?

Lees hier welke landen bij de Allianz Global Assistance onder Europadekking vallen. Landen in Europa, de niet-Europese landen grenzend aan de Middellandse Zee en op de Azoren, Madeira en de Canarische Eilanden vallen onder Europadekking.

Europadekking geldt voor de landen: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittanië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Voordelen van de Allianz reisverzekering

 • Goedkoop en goed: Al vanaf € 1,40 per dag verzekering in Europa (inclusief bagagedekking)
 • Direct de Allianz reisverzekering polis per e-mail.
 • Wereldwijd eigen alarmcentrales: professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je basis zorgverzekering.
 • Bij Allianz Global Assistance: Kinderen tot en met 4 jaar gratis.
 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.
 • Handig en voordelig: annuleringsdekking meeverzekeren.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de direct af te sluiten Allianz reisverzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Kan ik hier direct een Allianz reisverzekering afsluiten?

Ja, dat kan. Je ontvangt, na betaling, direct de polis per e-mail. Dus je hoeft niet op je Allianz reisverzekering te wachten.

Wat is een Allianz reisverzekering?

Met een Allianz Global Assistance reisverzekering ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie. Denk aan schade aan bagage, kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf. Met een reisverzekering van Allianz ben je direct standaard verzekerd voor hulp in noodsituaties (SOS hulpverlening). Daarnaast kan je zelf de dekkingen selecteren die je belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage en medische kosten. 

Wat kost een Allianz reisverzekering?

Je hebt al een Allianz reisverzekering voor heel Europa, met uitgebreide bagagedekking, vanaf € 1,40 per persoon per dag. De reisverzekering kan je uitbreiden met een annuleringsdekking. Hoeveel een reisverzekering uiteindelijk kost bepaal je zelf. De premie van een tijdelijke reisverzekering hangt af van de duur van de reis en eventuele uitbreidingen. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd op de kortlopende reisverzekering. Je kan direct vrijblijvend een premieberekening maken.

Is de reisbagage ook meeverzekerd?

Ja, je reisbagage is verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging tot max. € 4.000,- ook kostbaarheden en de reisdocumenten zijn meeverzekerd.

In welke landen ben ik verzekerd met Europadekking?

De Europadekking van de reisverzekering is in de volgende landen/gebieden geldig:
Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittanië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Dat adviseren wij wel. Je zorgverzekering vergoedt slechts voor een deel de medisch noodzakelijke kosten en dan tot maximaal het tarief wat in Nederland geldt. De medische kosten boven het Nederlandse tarief worden gedekt door deze reisverzekering. Het vroegtijdig afbreken en repatriëring van een reis door een ongeval of ziekte valt ook niet onder je zorgverzekering, maar wel onder deze reisverzekering. Dat geldt ook voor reddings- en opsporingskosten. Met de kortlopende reisverzekering ben je altijd voor 100% verzekerd tegen medische kosten, ook als je in een prive-kliniek terecht komt. Het verplicht eigen risico op je zorgverzekering van € 385,- valt ook onder dekking , als je kiest voor het meeverzekeren van dekking medische kosten.

Kan ik ook direct een annuleringsdekking meeverzekeren?

Jazeker. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je direct verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering