Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Uitgebreide pechhulp reisverzekering van Allianz voor je autovakantie: €13,75

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Reisverzekering met pechhulp buitenland

Bereken hoeveel jij bespaart met de kortlopende reisverzekering met autopech van Allianz!

Verzekerd voor uitvallen van de wagen door pech of ongeval.

Kosten van huur voor vervangende auto.

Toezending vervangende auto-onderdelen en onderdelen zelf.

Bewaking en repatriëring van de auto en/of aanhanger.

Rechtsbijstand.

Premie voor de pechhulpdekking buitenland: €13,75

Een uitgebreide pechhulp reisverzekering voor in het buitenland, sluit je hier snel en gemakkelijk af. De polis ontvang je direct per e-mail en je kan zonder zorgen met je auto op pad. Voor slechts €13,75 extra ben je ook in heel Europa verzekerd voor automobilistenhulp!

Met de reisverzekering ben je al verzekerd van vervangend vervoer en met de dekking automobilistenhulp ook bij het uitvallen van de bestuurder, maar ook bij uitval van je aanhanger door pech of ongeval. De verzekering is geldig in heel Europa.

Korte reisverzekering met pechhulp buitenland voor automobilisten

De pechhulp dekking (automobilistenhulp) op de kortlopende reisverzekering zorgt er voor dat je mobiel blijft tijdens je vakantie. Bij autopech, ongeval of het uitvallen van de bestuurder kan je contact opnemen met de alarmcentrale voor snelle en professionele hulp. Zo heb je altijd recht op vervangend vervoer. Allianz Global Assistance heeft de beschikking over een vloot vervangende auto’s met trekhaak.

Vervangend vervoer

Bij Allianz Global Assistance ben je met een kortlopende reisverzekering verzekerd voor de kosten van vervangend vervoer indien jouw auto, camper of motorfiets uitvalt tijdens je vakantie bijvoorbeeld door pech, een ongeval of diefstal. Zo ben je onder andere verzekerd als het voertuig verloren gaat of defect raakt door een mechanisch/elektrisch mankement en wanneer deze niet binnen twee werkdagen gerepareerd kan worden. In dat geval vergoedt Allianz Global Assistance:

  • De reiskosten per trein vanaf de plek van pech/ongeval naar de vakantiebestemming en de treinreis terug naar de woonplaats in Nederland.
  • De kosten van huur van een soortgelijk vervangend motorrijtuig bij een officieel verhuurbedrijf (zorg er voor dat je jouw critcard meeneemt).
  • De noodzakelijke extra verblijfkosten in de plaats waar het motorrijtuig gerepareerd wordt. Deze vergoeding wordt ook verleend bij het uitvallen gedurende een kortere periode of indien een vervangend motorrijtuig niet op de dag van het uitvallen van het motorrijtuig beschikbaar is.
  • De kosten van vervoer van en naar het logiesverblijf, het officiële verhuurbedrijf en/of het bedrijf waar het motorrijtuig gerepareerd wordt.

De hoogte van de vergoedingen lees je in de verzekeringsvoorwaarden. Wanneer je een beroep wilt doen op je reisverzekering en vervangend vervoer wilt, moet je altijd eerst contact opnemen met de alarmcentrale.

Dekking automobilistenhulp

Met de extra dekking automobilistenhulp (eenmalig € 13,75) ben je ook nog verzekerd voor o.a.:

  • Het inzetten van een vervangende chauffeur of het gebruik maken van een autotransporter, indien de verzekerde bestuurder door ziekte, ongeval het voertuig niet kan of mag besturen.
  • Het terugbrengen (repatriëring) van het motorrijtuig en/of aanhanger naar Nederland.
  • Noodreparatie langs de weg, berging en vervoer.
  • Bewaking van het motorrijtuig en/of aanhanger.
  • Toezending vervangende onderdelen.

De dekking automobilistenhulp op de kortlopende reisverzekering is geldig in landen die op het internationaal verzekeringsbewijs (IVB) van je autoverzekering (groene kaart) staan.

Let op: Deze extra dekking kan alleen worden afgesloten voor voertuigen met een Nederlands kenteken. Voor een eventuele vervangende huurauto in het buitenland is een creditcard verplicht.

Pechhulp reisverzekering afsluiten?

Heb je nog geen kortlopende reisverzekering met uitgebreide pechhulp? Kies dan voor de eenmalige pechhulp reisverzekering van Allianz Global Assistance en vink de optie ‘automobilistenhulpverzekering’ aan. Je kan dan rekenen op adequate hulp bij autopech.

Vragen?

Heb je een vraag over tijdelijke pechhulp reisverzekering voor Europa of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur) of stuur een email: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering