Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Allianz en Direct je kortlopende reisverzekering afsluiten voor maar €1,40 per dag!

Allianz direct je kortlopende reisverzekering

Een reisverzekering beschermd jou tegen financiële kosten en biedt hulp bij noodgevallen!

 Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

 Inclusief reisbagage dekking tot €4.000,-

 Uitgebreide vergoeding van medische kosten.

 Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

 Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Al voor €1,40 per dag in heel Europa goed verzekerd!

Direct een Allianz kortlopende reisverzekering nodig? Dat kan hier! Een Allianz Global Assistance reisverzekering met bagagedekking voor heel Europa (inclusief alle landen om de Middellandse Zee) heb je hier al voor €1,40 per dag.

Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk zonder zorgen genieten. Stel je voor, er gebeurt iets onverwachts. Dan is het fijn om te weten dat er direct iemand is om je te helpen. Bij Allianz Assistance krijg je precies die hulp. Hun team staat klaar om je te ondersteunen in moeilijke tijden, zodat je snel weer kunt genieten van je vakantie.

Maar waarom zou je eigenlijk een reisverzekering afsluiten? Nou, het is vrij eenvoudig. Als je een reisverzekering hebt, ben je beschermd tegen onverwachte kosten tijdens je reis. Denk bijvoorbeeld aan een koffer die beschadigd raakt tijdens de vliegreis. Of misschien word je ziek en kun je niet verder reizen, wat leidt tot extra verblijfskosten. En wat als je autopech krijgt? Zulke situaties kunnen veel geld kosten. Met een reisverzekering hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dus, het afsluiten van een reisverzekering is een slimme zet om rustig en met zekerheid op reis te gaan.

Allianz direct kortlopende reisverzekering
Allianz en Direct je kortlopende reisverzekering afsluiten voor maar €1,40 per dag!

Direct verzekerd met Allianz Assistance

Als je een vakantie in Europa plant, is een reisverzekering net zo belangrijk als je paspoort en koffer. Met Allianz krijg je direct een standaardpakket dat je beschermt tegen onverwachte situaties. Laten we eens kijken wat dat allemaal inhoudt.

Standaarddekking van Allianz:

 • SOS- en Bijzondere Kosten: Dit betekent dat je hulp krijgt als je het nodig hebt. Dit kan van alles zijn, zoals een langer hotelverblijf als je door omstandigheden niet naar huis kunt, of hulp als je op zoek moet naar iemand of als er een reddingsactie nodig is.
 • Bagage: Je spullen zijn tot € 4.000,- verzekerd. Dus als je koffer kwijtraakt, gestolen wordt of beschadigt raakt, ben je gedekt.
 • Repatriëring: Als je plotseling naar huis moet, bijvoorbeeld omdat een familielid overlijdt, je een been breekt tijdens het skiën, of in het ergste geval als je zelf zou overlijden, dan zorgt Allianz ervoor dat je lichaam terugkomt.

Aanvullende Dekkingen: Je kunt je verzekering uitbreiden met dekkingen die passen bij jouw reisplannen en behoeften:

 • Medische kosten: Voor als je medische hulp nodig hebt in het buitenland.
 • Werelddekking: Als je buiten Europa reist.
 • Wintersport en gevaarlijke sporten: Voor als je van een avontuurlijke vakantie houdt.
 • Ongevallen: Voor extra bescherming bij ongevallen.
 • Geld: Als je geld verliest of gestolen wordt.
 • Automobilistenhulp: Als je met de auto reist en pech hebt.
 • Annuleringsverzekering: Voor als je reis onverwacht niet doorgaat door bijvoorbeeld ziekte of ongeval.

Kortom, met Allianz ben je goed voorbereid op je Europese avontuur, met de mogelijkheid om je verzekering aan te passen aan je specifieke reisbehoeften.

Soort verzekeringWat is er verzekerd?
Algemene dekkingDeze verzekering helpt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden thuis. Je kunt de verzekering uitbreiden met dekkingen die bij je reisgedrag passen. De verzekering geldt voor een specifieke periode.
SOS-kostenHulp van de Allianz Alarmcentrale bij ongeluk of ziekte. Vervoer naar huis en hulp aan je gezin zijn gedekt. Dit geldt ook bij overlijden. Plus, je bent verzekerd voor extra gekozen dekkingen.
Keuze: MedischVergoeding van medische kosten in het buitenland. Inclusief vergoeding van het verplichte eigen risico van je zorgverzekering.
BagageDekking voor schade, vermissing of diefstal van bagage, met maximale vergoedingen volgens een afschrijvingstabel.
Keuze: Bijzondere sportenDekking voor medische kosten bij ongelukken tijdens wintersport of bijzondere sporten. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is gedekt.
Keuze: Pech op reisHulp bij pech of ongevallen met eigen vervoer. Vervangend vervoer en transport van defect voertuig naar huis. Schade aan of diefstal van het vervoermiddel is niet gedekt.
Keuze: OngevallenEenmalige uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval tijdens de reis.
Keuze: Kortlopende annuleringsverzekeringVergoeding bij annulering, afbreken van de reis of vertraging van openbaar vervoer op de heenreis van meer dan 8 uur.
VerzekeringsgebiedenKeuze uit vier gebieden: 1. Europa, 2. Wereld excl. VS en Canada, 3. Wereld incl. VS en Canada, 4. Nederland. Europa omvat ook bepaalde niet-Europese landen.
BetalingPremiebetaling bij afsluiting via iDEAL.
DekkingsperiodeDekking vanaf ingangsdatum tot einddatum van de reis, vermeld op het polisblad. De dekking loopt door bij openbaar vervoer vertraging of ziekenhuisopname tijdens de reis.

Allianz en direct je kortlopende reisverzekering

Heb je snel een reisverzekering nodig? Bij Allianz Global Assistance, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener wereldwijd, is het heel eenvoudig. Je kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week een verzekering afsluiten. Het proces is snel en makkelijk:

 • Premie berekenen: Eerst bereken je gemakkelijk online de premie voor een kortlopende reisverzekering. Dit geeft je direct een duidelijk beeld van de kosten.
 • Verzekering afsluiten: Na de berekening kun je de verzekering meteen afsluiten. Geen ingewikkelde stappen of lange wachttijden.
 • Ontvang je polis direct: Zodra je de verzekering hebt afgesloten, ontvang je de polis onmiddellijk in je e-mail. Zo ben je direct verzekerd en kun je met een gerust hart op reis.

Deze service is niet alleen snel en handig, maar ook voordelig. En het belangrijkste: je bent verzekerd bij een vertrouwde en ervaren reisverzekeraar. Dus, als je nog geen Allianz reisverzekering hebt, wacht dan niet langer. Sluit hem hier direct af en begin met een gerust hart aan je reisavonturen!

Waar ben je verzekerd?

Bij Allianz Global Assistance valt de Europadekking breder dan alleen de landen binnen Europa. Dit is prettig om te weten als je reisplannen maakt. Hier is een overzicht van wat er allemaal onder de Europadekking valt:

 1. Landen in Europa: Natuurlijk zijn alle Europese landen inbegrepen. Dit betekent dat als je naar een land binnen Europa reist, je gedekt bent onder de Europadekking.
 2. Niet-Europese landen grenzend aan de Middellandse Zee: Dit is een interessant en belangrijk detail. Landen die niet in Europa liggen, maar wel aan de Middellandse Zee grenzen, vallen ook onder de Europadekking. Dit breidt je opties voor reisbestemmingen aanzienlijk uit.
 3. Eilanden in de Atlantische Oceaan: De Azoren, Madeira en de Canarische Eilanden zijn ook inbegrepen in de Europadekking, ondanks dat ze geografisch gezien in de Atlantische Oceaan liggen.

Dit uitgebreide bereik van de Europadekking betekent dat je meer flexibiliteit hebt in het kiezen van je vakantiebestemmingen binnen deze regio’s.

Voordelen van de Allianz reisverzekering direct afsluiten


Bij Allianz Global Assistance krijg je een reisverzekering die zowel betaalbaar als betrouwbaar is, en dit alles vanaf slechts €1,40 per dag voor een verzekering in Europa. Dit is inclusief bagagedekking, wat een groot voordeel is. Hier zijn enkele hoogtepunten van deze verzekering:

 • Onmiddellijk de polis via e-mail: Zodra je je verzekering hebt afgesloten, krijg je direct de polis in je e-mail. Dit betekent dat je geen tijd verspilt en meteen verzekerd bent.
 • Wereldwijde Alarmcentrales: Allianz Global Assistance heeft over de hele wereld eigen alarmcentrales. Dit betekent dat je overal professionele hulp krijgt bij ziekte of een ongeval.
 • Uitgebreide medische kosten: De verzekering biedt een ruime vergoeding voor medische kosten. Dit is een belangrijke aanvulling op wat je basis zorgverzekering dekt.
 • Gratis voor kinderen tot 4 Jaar: Bij Allianz Global Assistance zijn kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd. Dit is een extra voordeel voor gezinnen.
 • Bijzondere sporten en wintersport meeverzekeren: Het is eenvoudig om bijzondere sporten en wintersport mee te verzekeren. Dit is ideaal voor avontuurlijke reizigers.
 • Annuleringsdekking: Je kunt ook kiezen voor een annuleringsdekking. Dit is niet alleen handig, maar ook voordelig, vooral als je plannen onverwachts veranderen door bijvoorbeeld een ziekte of ongeval van jezelf of familieleden.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de direct af te sluiten Allianz reisverzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Kan ik hier direct een Allianz reisverzekering afsluiten?


Ja, je kunt hier direct een Allianz reisverzekering afsluiten. Het proces is snel en eenvoudig. Zodra je de betaling hebt voltooid, ontvang je meteen de polis per e-mail. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten en direct verzekerd bent. Met deze snelle service kun je ontspannen aan je reis beginnen, wetende dat je goed verzekerd bent.

Wat is een Allianz reisverzekering?

en Allianz Global Assistance reisverzekering is een verzekering die je beschermt tegen onverwachte schade of kosten tijdens je vakantie. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van deze reisverzekering:
Dekking voor onvoorziene gebeurtenissen: De verzekering dekt kosten die ontstaan door onvoorziene situaties tijdens je reis. Dit kan variëren van schade aan je bagage tot extra kosten door een langer verblijf of vervangend vervoer als je reisplannen onverwacht veranderen.
SOS Hulpverlening: Je bent standaard verzekerd voor hulp in noodsituaties. Dit betekent dat je kunt rekenen op ondersteuning als er iets misgaat, of je nu te maken hebt met een medisch probleem of een andere dringende situatie.
Aanpasbare dekkingen: Bij Allianz kun je zelf kiezen welke extra dekkingen je toevoegt aan je verzekering. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor dekking van ongevallen, bagage en medische kosten. Dit betekent dat je een verzekering kunt samenstellen die precies past bij jouw reisbehoeften.

Wat kost een Allianz reisverzekering?

Een Allianz reisverzekering biedt een betaalbare optie voor reisbescherming in heel Europa, inclusief een uitgebreide bagagedekking, met tarieven beginnend vanaf slechts €1,40 per persoon per dag. Hier zijn enkele belangrijke punten over de kosten van deze verzekering:
Basisprijs: De basisprijs van €1,40 per dag per persoon is een uitgangspunt voor de Europadekking met uitgebreide bagagedekking.
Aanvullende dekking: Je kunt de verzekering uitbreiden met een annuleringsdekking. Dit is nuttig als je plannen onverwachts wijzigen en je je reis moet annuleren of onderbreken.
Aanpasbare premie: De totale kosten van de reisverzekering hangen af van verschillende factoren, zoals de duur van je reis en eventuele extra dekkingen die je kiest.
Kinderen gratis: Een bijkomend voordeel is dat kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd zijn op de kortlopende reisverzekering. Dit is een groot voordeel voor gezinnen.
Premieberekening: Je kunt gemakkelijk en vrijblijvend een berekening maken van de premie om een idee te krijgen van de kosten voor jouw specifieke reisplannen.
Deze flexibiliteit en betaalbaarheid maken de Allianz reisverzekering een aantrekkelijke optie voor veel reizigers. Het stelt je in staat om je verzekering aan te passen aan je persoonlijke behoeften en budget, terwijl je toch een uitgebreide dekking geniet.

Is de reisbagage ook meeverzekerd?

Ja, bij een Allianz reisverzekering is je reisbagage inderdaad meeverzekerd. Dit houdt in dat je bagage gedekt is tegen verlies, diefstal en beschadiging, tot een maximum van €4.000. Daarnaast valt ook de dekking van kostbaarheden en reisdocumenten onder deze verzekering. Dit biedt een extra bescherming voor je waardevolle spullen en belangrijke documenten tijdens je reis.

In welke landen ben ik verzekerd met Europadekking?

De Europadekking van de reisverzekering is in de volgende landen/gebieden geldig:
Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittannië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Het is inderdaad aan te raden om medische kosten mee te verzekeren op je reisverzekering. Hoewel je Nederlandse zorgverzekering een deel van de medisch noodzakelijke kosten in het buitenland dekt, is dit vaak tot maximaal het tarief dat in Nederland geldt. Als de medische kosten in het buitenland hoger zijn dan dit tarief, dan worden die extra kosten gedekt door de reisverzekering. Hier zijn enkele belangrijke punten:
Dekking boven Nederlandse tarieven: Als de kosten voor medische zorg in het buitenland hoger zijn dan in Nederland, dekt de reisverzekering het verschil.
Repatriëring en afbreken van reis: Kosten voor het vroegtijdig afbreken van je reis of repatriëring vanwege een ongeval of ziekte worden niet door je zorgverzekering gedekt, maar wel door de reisverzekering.
Reddings- en opsporingskosten: In geval van nood, zoals zoek- en reddingsacties, biedt de reisverzekering dekking, iets wat normaal gesproken niet onder je standaard zorgverzekering valt.
100% Dekking voor medische kosten: Met een kortlopende reisverzekering ben je volledig verzekerd tegen medische kosten, zelfs als je in een privékliniek terechtkomt.
Dekking van eigen risico: Het verplicht eigen risico van je zorgverzekering, dat €385,- bedraagt, valt ook onder de dekking als je kiest voor het meeverzekeren van medische kosten.
Door deze extra dekkingen ben je beter beschermd tegen hoge medische kosten en andere gerelateerde uitgaven tijdens je reis. Dit biedt een extra zekerheid en gemoedsrust tijdens je vakantie.

Kan ik ook direct een annuleringsdekking meeverzekeren?

Jazeker. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je direct verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering