Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Wat kost een doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz?

Allianz Direct je reisverzekering

Allianz Direct je reisverzekering
Allianz doorlopende reisverzekering

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz.

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Al v.a. slechts € 1,76 per maand goed verzekerd in Europa!

Wat kost een doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Nu, bij Allianz minder dan je denkt. Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare doorlopende reis- en annuleringsverzekering voor jouw volgende vakantie? Overweeg dan zeker de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. En het goede nieuws is: de basisdekking kost slechts €1,76 per maand als je jonger bent dan 27 jaar!

Allianz Global Assistance is een gerenommeerde verzekeraar met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening. De verzekeraar is actief in meer dan 36 landen en heeft wereldwijd meer dan 21.000 medewerkers in dienst. En heeft een internationaal netwerk van 900.000 medische dienstverleners. Dat biedt jouw zekerheid en betrouwbaarheid voor snelle en deskundige hulpverlening bij calamiteiten. Dit betekent dat ze altijd en overal hulp kunnen bieden, mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens je reis.

Een van de redenen waarom Allianz als een goede en betrouwbare verzekeraar wordt gezien, is omdat ze de hoogste waardering krijgen van financieel onderzoeksbureau MoneyView. Elk jaar onderzoekt MoneyView de prijs en kwaliteit van doorlopende reisverzekeringen. Allianz krijgt elk jaar opnieuw vijf sterren voor de hoogste waardering. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je bij Allianz goed verzekerd bent.

Gunstige premie doorlopende reisverzekering voor jong en oud!

Ook als je ouder bent, biedt Allianz een voordelige oplossing. Vanaf €1,95 per maand ben je al verzekerd voor een doorlopende reis- en annuleringsverzekering met basisdekking voor Europa. Met de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz ben je verzekerd van hulp bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn gebleven. Bovendien kun je de reisverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor extra dekking voor wintersport, avontuurlijke sporten of annulering.

Met de basisdekking op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz ben je verzekerd voor SOS-kosten, rechtsbijstand en bagage in het buitenland. Dit omvat onder andere 24-uur hulp door de Alarmcentrale, opsporings- en reddingsoperaties en extra reis- en verblijfskosten wanneer de (reis)partner in het buitenland in het ziekenhuis terecht komt. Ook repatriëring bij ziekte, ernstige ziekte of overlijden van familie bij het thuisfront en extra reis- en verblijfskosten bij bijvoorbeeld een natuurramp, staking of ziekte zijn inbegrepen.

En alsof dat nog niet genoeg is, ben je standaard ook verzekerd voor bagage (Budget, Uitgebreid of Compleet) en rechtsbijstand. Of je nu je smartphone, laptop, tablet of camera wilt verzekeren, Allianz heeft een geschikte optie voor jou.

Dus waar wacht je nog op? Sluit vandaag nog jouw doorlopende reis- en annuleringsverzekering af bij Allianz Global Assistance en geniet van een zorgeloze vakantie!

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,76€ 1,95
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,67€ 4,08
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,45
€ 0,53
€ 2,03
€ 3,81
€ 0,50
€ 0,58
€ 2,25
€ 3,81
Compleet€ 4,97
€ 5,52
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,53
€ 2,03
€ 3,81
€ 0,58
€ 2,25
€ 3,81
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Wanneer is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering goedkoper dan een kortlopende?

Ben je van plan om een reisverzekering af te sluiten bij Allianz Global Assistance, maar twijfel je of je beter kunt kiezen voor een doorlopende of kortlopende verzekering? Het antwoord hangt af van jouw gezinssituatie en reisplannen. Over het algemeen geldt dat een doorlopende reisverzekering voordeliger is dan een kortlopende als je regelmatig op reis gaat. Voor een alleenstaande is de doorlopende verzekering voordeliger bij minimaal twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Voor een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering voordeliger.

Wat kost een doorlopende reis- en annuleringsverzekering?

Wat kost een doorlopende reisverzekering? De basisdekking voor Europa kost slechts €1,95 per maand en als je jonger bent dan 27 jaar maar €1,76 per maand. Je hoeft maar voor 1 kind premie te betalen, alle andere kinderen in het gezin zijn gratis meeverzekerd.

Let op: Tot Europa rekenen we ook alle landen aan de Middellandse Zee, zoals Israël, Egypte en Marokko. In Nederland ben je verzekerd als je minimaal één betaalde overnachting hebt geboekt.

Als je overweegt om een doorlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, is het belangrijk om te weten dat de premie van deze verzekering afhankelijk is van verschillende factoren. Zo zal de hoogte van de premie onder andere afhangen van je leeftijd, de bestemming van je reis, de duur van je reis en de dekkingen die je kiest.

Over het algemeen geldt dat de premie van een doorlopende reis- en annuleringsverzekering hoger zal zijn als je voor meer uitgebreide dekkingen kiest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dekking voor wintersport of avontuurlijke sporten. Ook als je naar verre bestemmingen reist, kan dit invloed hebben op de hoogte van de premie.

Als je jonger bent dan 27 jaar, kun je hier al een doorlopende reisverzekering afsluiten voor minder dan €2,- per maand. Ben je ouder dan 27 jaar, dan zelfs ook nog. Wil je weten wat een doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz voor jou kost? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Rekenvoorbeelden met premies

Hier zijn een paar rekenvoorbeelden van doorlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance:

  • Voor een alleenstaande onder de 27 jaar kost de basisdekking van de doorlopende reisverzekering slechts €1,76 per maand. Als je ouder bent dan 27 jaar, betaal je slechts €1,95 per maand voor dezelfde basisdekking voor Europa.
  • Een gezin met kinderen kan al vanaf €4,39 per maand een doorlopende reisverzekering afsluiten. Dit biedt basisdekking voor Europa, inclusief SOS-kosten, rechtsbijstand en bagage. Met een aanvullende dekking voor medische kosten en wintersport ben je al voor €10,17 per maand verzekerd.
  • Een stel kan voor slechts €3,67 per maand de basisdekking voor Europa afsluiten. Met een aanvullende dekking voor bijvoorbeeld annulering en wintersport ben je voor €16,49 per maand verzekerd.

Waar ben ik voor verzekerd met de doorlopende reis- en annuleringsverzekering?

Allianz Global Assistance biedt een doorlopende reis- en annuleringsverzekering met een ruime keuze aan dekkingen. Je kunt zelf kiezen welke dekkingen je wilt, en welke je wilt uitsluiten. De verplichte rubriek betreft SOS-kosten. Dat is 24-uurs hulpverlening, redding en opsporing, extra verblijfskosten, repatriëring, begrafenis- of crematiekosten en overkomst van familie.

Daarnaast kun je kiezen voor een dekking voor Bagage (Budget, Uitgebreid of compleet), Rechtsbijstand en aanvullende dekkingen zoals Medische Kosten, Ongevallen, Werelddekking, Wintersport en bijzondere sporten, SOS-autohulp en 180 dagen dekking.

Ook kun je bij Allianz een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten met o.a. dekking voor samengestelde reizen en natuurrampen. De annuleringskosten worden vergoed vóór de reis. Je krijgt ook een vergoeding voor niet-gebruikte vakantiedagen als je eerder naar huis moet. Bij een samengestelde reis ben je ook gedekt als een onderdeel van de reis uitvalt.

doorlopende reisverzekering Allianz
Bagagedekking Doorlopende Reisverzekering Allianz
BudgetVerzekerd
Verzekerd bedrag:
Digitale/elektrische app.:
Telefoon, tablet, laptop*:
Overige bagage (per item):
Eigen risico:
€ 1.500,-
€ 500,-
€ 350,-
€ 350,-
€ 75,-
UitgebreidVerzekerd
Verzekerd bedrag:
Digitale/elektrische app.:
Telefoon, tablet, laptop*:
Overige bagage (per item):
Eigen risico:
€ 3.500,-
€ 1.750,-
€ 500,-
€ 500,-
€ 50,-
CompleetVerzekerd
Verzekerd bedrag:
Digitale/elektrische app.:
Telefoon, tablet, laptop*:
Overige bagage (per item):
Eigen risico:
€ 5.000,-
€ 3.500,-
€ 750,-
€ 1.000,-
Geen
Maximale bedragen, per persoon

*Deze dekking geldt alleen als het toestel niet gerepareerd kan worden of als geen refurbished toestel van dezelfde specificatie beschikbaar is.

Wat zijn de voordelen van de doorlopende annuleringsverzekering?

Wat zijn de voordelen van een doorlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance? Het hele jaar door ben je verzekerd tegen annuleringskosten. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat het afsluiten van een annuleringsverzekering erbij in schiet, vooral bij last minute reizen. Met een doorlopende annuleringsverzekering hoef je hier niet aan te denken. Ook als je een weekendje weg gaat, ben je verzekerd tegen annuleringskosten. Verder zijn er nog meer voordelen:

  • Je bespaart geld omdat een doorlopende annuleringsverzekering voordeliger is dan steeds een losse annuleringsverzekering afsluiten, al vanaf twee vakanties per jaar.
  • Bij annulering ontvang je een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen.
  • Bij lastminute boekingen ben je ook verzekerd.
  • Je huisdieren zijn ook meeverzekerd.
  • Je betaalt slechts eenmalig poliskosten.
Wat kost een doorlopende reis- en annuleringsverzekering?
Wat kost een doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz?

Doorlopende annuleringsverzekering is voordeliger

Een doorlopende annuleringsverzekering is veel voordeliger dan een kortlopende variant. De premie van de kortlopende annuleringsverzekering is namelijk afhankelijk van de reissom. Bij een hogere reissom betaal je meer premie. Bij een doorlopende annuleringsverzekering betaal je een vaste premie. Daarom is deze verzekering vooral voordeliger bij een hogere reissom. Zo is een doorlopende annuleringsverzekering al voordeliger bij een reissom vanaf €900,-.

Een ander voordeel is dat je bij een doorlopende annuleringsverzekering automatisch verzekerd bent voor al je toekomstige reizen. Zo hoef je nooit meer te denken aan het afsluiten van een annuleringsverzekering. Dit geeft een gerust gevoel, zeker als je vaak op reis gaat.

Vragen en antwoorden over wat kost een doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Heb je nog vragen over wat kost een doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet:

Wat voor doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen heeft Allianz?

Een reisverzekering kan je helpen jezelf te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen tijdens je vakantie. De doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance bestaat uit twee vaste dekkingen: SOS-hulpverlening (inclusief Rechtsbijstand) en Bagage. Je kan kiezen uit drie pakketten die elk verschillende dekkingen bieden.
– Het Budget pakket biedt SOS-hulpverlening, Bagage (tot €1.500) en rechtsbijstand. Dit pakket kan niet worden uitgebreid.
– Het Uitgebreid pakket biedt naast SOS-hulpverlening en Bagage (tot €3.500) ook medische kosten en rechtsbijstand. Je kunt optioneel kiezen voor dekkingen als ongevallen, wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.
– Het Compleet pakket biedt de uitgebreidste dekking. Naast SOS-hulpverlening en Bagage (tot €5.000) krijg je ook dekking voor medische kosten, ongevallen en rechtsbijstand. Je kunt optioneel kiezen voor dekkingen als wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.

Wat kost een doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz?

De basisdekking voor Europa kost slechts €1,95 per maand en als je jonger bent dan 27 jaar maar €1,76 per maand, omdat je 10% korting krijgt. Je hoeft maar voor 1 kind premie te betalen, alle andere kinderen in het gezin zijn gratis meeverzekerd.

Wanneer is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering voordeliger dan een kortlopende?

Wanneer is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering nu eigenlijk voordeliger? Voor een alleenstaande geldt dat dit voordeliger is bij minimaal twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Voor een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar en voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering voordeliger. Met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering ben je het hele jaar door verzekerd en hoef je niet steeds een nieuwe verzekering af te sluiten voor iedere vakantie.

Geven jullie jongerenkorting op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering?

Bij Allianz Global Assistance krijg je zelfs tot 10% korting op de totale premie als je jonger bent dan 27 jaar. Dit geldt voor hoofdverzekerden jonger dan 27 jaar en ook voor hoofdverzekerden zonder kinderen, samen met een partner jonger dan 27 jaar. Houd er wel rekening mee dat de korting niet geldt voor kinderen die op de polis van de ouders staan. Bij Allianz Global Assistance kun je dus profiteren van aantrekkelijke kortingen als jongere, waardoor je voordelig en goed verzekerd op reis kunt gaan.

Waar ben ik verzekerd?

Tot Europa rekenen we ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. De dekking geldt ook in Rusland, tot de Oeral en de Kaukasus. Ook zeereizen tussen de genoemde gebieden vallen onder de dekking. De Europadekking van de reisverzekering is in de volgende landen/gebieden geldig: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittannië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Moet ik medische kosten meeverzekeren ik heb toch al een zorgverzekering met werelddekking?

Medische kosten in het buitenland? Verzeker jezelf goed! Als je alleen een zorgverzekering hebt en naar het buitenland gaat, is het verstandig om medische kosten mee te verzekeren. Zo voorkom je dat je zelf moet bijbetalen voor de kosten die je zorgverzekeraar niet vergoedt. Kies je voor werelddekking? Dan raden we aan om altijd de dekking ‘medische kosten’ mee te verzekeren. Zo ben je bijvoorbeeld gedekt voor repatriëringskosten, die niet door je zorgverzekeraar worden vergoed. Buiten Europa zijn medische kosten vaak hoger dan in Nederland, dus het kan je veel geld besparen om deze dekking af te sluiten.

Kan ik ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten?

Ja, het is mogelijk om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten bij Allianz Global Assistance. Deze verzekering kan worden toegevoegd aan de doorlopende reisverzekering. Bij annulering vóór de reis worden de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal €1.500,- per persoon per reis (maximaal €7.500 per polis per jaar). Zelfs bij een samengestelde reis, waarbij de reis uit verschillende onderdelen zoals vlucht, hotel en huurauto bestaat, ben je standaard gedekt.

Ik woon niet in Nederland. Kan ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Ja, dat kan als je in België woont of in Duitsland binnen een straal van 100 km van de Nederlandse grens. Neem daarvoor contact met ons op.

Wat is de opzegtermijn van de Allianz reisverzekering?

De doorlopende verzekering is na de eerste termijn van 12 maanden, dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Vragen?

Heb je vragen over wat kost een doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Stuur dan een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel tijdens kantooruren op werkdagen): telefoon 055 540 04 08. Wij zitten voor je klaar om je te helpen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering